Postitused: 380
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
Maine:
2
Poolikult töötav küünal on ka selline mis läheb keskelt (hõõgelemendi osas) punaseks aga ots mitte. Ei mina ole veel näinud millel terve see elemendi osa silindrisse ulatuks, ainult ots ikka.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
üldiselt uurisin rael-ist, nad ütlesid, et senna ligi pääsemine polegi nii raketi teadus, 1,5 tundi tööd lammutus koos kokku panekuga, kuna aga niisuure töö juures oleks mõistlik minu arvates panna juba kõik 4 uut hõõgküünalt kui juba ligipääs on loodud ja loota, et saab järgmised 4-5 aastat muretult sõita.
Muidugi hoiatati ka, et kuna tegu peenete vidinatega, võib ette tulla murdumine ja tuleb plokikaan eemaldada.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Kaval on purunemisohtlikke küünlaid keerata kuuma mootoriga sest alumiinium paisub rohkem kui küünal ja annab end paremini kätte.
Kehtib ka pihustite kohta.
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Eeldatavasti kolme mähise mõlemad otsad välja toodud. Seega kokku 6 juhet. Võimaldab nii tähte kui kolmnurka ühendada. Neutraali ei lähe üldse vaja ja kaitsemaandus käib otse korpuse külge.
Postitused: 4,442
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Ei sobi puutöö siia foorumisse aga......
https://www.youtube.com/watch?v=QLptkIJsHE0
Jaapani nipp puidu ühendamiseks ja vajadusel uuesti lahtivõtmiseks. Kui vaja transportida lühemaid juppe näiteks kitsas trepikojas või autos.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Ma pakuks, et küünla eluiga ei ole sõltuv läbitud kilomeetritest vaid külmkäivituste arvust. Oma A-6 olen nüüd 230 tuhhi jooksul vahetanud 3 korda küünlaid. Peale on läinud Bosch kuna need olid ka originaalist peal. Autot garaažis ei hoia ja kasutuses on masin iga päev. Sel talvel läks veel -30 lumehangest käima.
Esimene märk, et küünlad vajavad vahetamist on jahedate ilmade saabumisel lonkav käivitumine. Tasub kohe uued küünlad panna ilma mingi testimiseta kuna testrid suudavad näidata nagu oleks küünal korras.
Võib teha lihtsa katse küünalde vahetamise ajal. Ühenda uuele küünlale vool järgi ja hetkega läheb küünal valgeks, samas kui vana küünal suudab vaid tumepunase tooni saavutada. Tumepunane aga on liiga külm, et -30 vajaliku laksu anda.
Aquila captas non muscas.