Postitused: 257
Teemad: 17
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
15-09-2020, 20:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-09-2020, 21:07 PM ja muutjaks oli
Jahimees.)
Vaja kastiga maasturit hinnas umbestäpselt 6000 eurot. Auto ei hakka igapäevaselt tööle, kuid on siiski tööloom, ehk et kapoti all võiks olla ka rohkem, kui ainult nahksisu liigutamiseks vaja on.
Aga endal puuduvad igasugused kogemused nende autodega. Mis margist/mudelist eemale hoida ja mida võiks võtta. Valik päris kirju.
Postitused: 350
Teemad: 0
Liitus: Apr 2014
Maine:
4
Kasutajanimi eeldab vast,et veoauto ei lähe kohe mitte.
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Mina ise valisin 4motion T5 kaubiku majaehituseks ja ega ei suuda paremat asja ette kujutadagi. Haagist mul kuni 2 tonni vedada ja selleks sobib üsna hästi seni kuni pikalt maastikul ei manööverda. Lubatud 2500kg. Aga kuudi mahtuvus võrreldes kastikaga on kõige muljetavaldavam. Kastika valiku osas 4x4 foorumist ilmselt leiab mitmeid teemasid juba.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Ajast mil Gediminased selle K-asutuse üle võtsid toimub seal hindadega pidevalt anomaaliaid. Lood jõuavad vaikselt ka Tarbijakaitsesse ja meediasse.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
huiavad nad kõik ilmselt, ise sain viimati järvel uues abc-s taha väikse pesuriga.
Kui korraga rohkem asju võtad (ja suures poes tihti nii läheb), siis ei pane tähele enne kui ükskord tsekki vaatad.
Espak on seni mul pluss-nimekirjas veel, seal on tohutult tüütu logistiline pool vaid.
Ja bauhaus, kus tundub saksa ordnung ikka peale jäävat.
Varsti saab tallinnas espaki kõrval depo valmis, aga sellesse mul suurt usku pole, valmiera oma oli paras magaziin 3XL
Aga sama kaupmehe e-pood vs päris pood on tihtipeale täiesti omaette maailm (mingil arusaamatul põhjusel)
Esimest korda elus ostsin mineva nädal bauhofi e-poest ühe asja, sügav kahtlus oli kohe hinges ja täna tuligi sõnum, et sorri, hilineb nädal aega. Ehk müüakse ilmselt pilte ja kui keegi reaalselt ostab, hakatakse vaatama, kust asja saab.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Kusjuures ka minu jaoks, kui vaja näiteks Makita kola osta, on esimene valik Espak. Hea näide- kui palju seda kellegi vaja on- Makita BT akuraadio ostsin juba talvel kliendikaardihinnaga 109€, viimati oli K-poes soodukas minu meelest 149, B-poe superhind oli vist 159 ja E-ABC-s oli vapsee kirves minu meelest.
Kuigi näiteks akuhekilõikuri sain hoopis B-poest.
Kahju, et Bauhausi Pärnus pole- oleks huvitav teada, mis seal oleks.
Postitused: 526
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
27
Espaki puhul tasub kirja panna, et millise linna kauplusest jutt.
Viljandi oma - väga hea. Tartu oma. No ei tõmba.
Makita asju tasub passida makservist ja wometost. Aga kui peale passida, võib suvaline kett muidugi ÜHE konkreetse asja odavamalt ära müüa. Kehtib ka muude toodete puhul peale makita. Sest muude asjade pealt nad loodavad jälle selle tasa koorida.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
espak on ehitusmaterjalide kauplus.
ehk olemuslikult normaalne pood.
b ja k ja ... on nännipoed kus muu pahna vahel ka mõni ehituse teemaline asi müügil.
Postitused: 759
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
K-rauta kiituseks peab ütlema et vähemalt Rakveres töötavad seal küll väga asjalikud näitsikud. Ükspuha mis küsimusega kellegi poole pöördud saad vastuse või otsitakse vastus. Viimati kui ülafreesi ostsin tekkis küsimus otsiku võlli mõõdus kuna karbil oli 2 mõõtu: 6/8.Tüdruk vaatas enne arvutist, kui sealt selgust ei saanud võttis nihkmõõdiku, katkus karbi lahti ja tuvastas et kasutada saab mõlemat mõõtu kuna kaasas on vastav adapter. Ja nii on olnud ka teiste ostudega. Minu poolt 5+ klienditeenindusele.