26-09-2020, 10:36 AM
Andurid on Bosch. Küünlad on täpselt need, mis tehas ette näeb. Samad küünlad olid mu eelmisel, igapäeva V8-l ja töötasid aastaid. Samas ma ei imestaks ka, kui jukerdavate andurite tõttu küünlad tuksi läinud on.
(26-09-2020, 10:36 AM)Aare R. Kirjutas: Andurid on Bosch. Küünlad on täpselt need, mis tehas ette näeb. Samad küünlad olid mu eelmisel, igapäeva V8-l ja töötasid aastaid. Samas ma ei imestaks ka, kui jukerdavate andurite tõttu küünlad tuksi läinud on.Igaks juhuks selline kogemus, et 10 aastat käesolevast vanemalt BMW 735 puhul läksid kommutaator ja küünlad tuksi kuna sai teadmatusest peale pandud mingi odav ja valede takistustega küünlajuhtmete komplekt. Seejärel selgus, et BMW puhul on küünlajuhtmete takistused üsna täpselt paigas ning tuleb vahetuseks osta õiged ja seetõttu üsnagi kallid küünlajuhtmed.
(28-09-2020, 16:00 PM)saarrand Kirjutas: Kas keegi oskab aidata/kommenteerida katusebokside teemal. Tahan pere autole katuseboksi, min 500L. Kas keegi oskab öelda, on mõne firma boks ka selline, mida osta ei maksa? või mida just kindlasti võtta?aga miks Thule toodang ei sobi?
Tarvis teda ikka pere autoreiside jaoks, et paigutada telk, magamisasjad jms katusele ja muu nodi autosse. Varem olen kasutanud 310L Thule boksi, aga see jääb ilmselgelt väikeseks.
Samuti teab keegi äkki mõnd ettevõtet, kust seda boksi kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega hankida?
(28-09-2020, 17:22 PM)ounou Kirjutas:Mul Thule ja rahul. Kahelt poolt avatav.(28-09-2020, 16:00 PM)saarrand Kirjutas: Kas keegi oskab aidata/kommenteerida katusebokside teemal. Tahan pere autole katuseboksi, min 500L. Kas keegi oskab öelda, on mõne firma boks ka selline, mida osta ei maksa? või mida just kindlasti võtta?aga miks Thule toodang ei sobi?
Tarvis teda ikka pere autoreiside jaoks, et paigutada telk, magamisasjad jms katusele ja muu nodi autosse. Varem olen kasutanud 310L Thule boksi, aga see jääb ilmselgelt väikeseks.
Samuti teab keegi äkki mõnd ettevõtet, kust seda boksi kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega hankida?
(28-09-2020, 17:22 PM)ounou Kirjutas:Pole nagu maininud, et ei sobi Thule toodang. Lihtsalt Thule suur box on omajagu kallim, teiste tootjate omast. Pigem uuringi, kas need teiste tootjate omad kannatavad kriitikat või ei.(28-09-2020, 16:00 PM)saarrand Kirjutas: Kas keegi oskab aidata/kommenteerida katusebokside teemal. Tahan pere autole katuseboksi, min 500L. Kas keegi oskab öelda, on mõne firma boks ka selline, mida osta ei maksa? või mida just kindlasti võtta?aga miks Thule toodang ei sobi?