Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Kellel tarvis teada siis pisu statistikat eelmise kuu baasil.
Teenust tehtud 36 tundi ja selleks kulus täpselt 200 liitrit kütust.
Mootori tunnilugeja tegi vaid 19 tundi juurde.
Ehk on kellelegi abiks majanduslikuks arvestuseks...
Postitused: 754
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Väga vabandan, aga kui teenust tehti 36 tundi millest mototunde oli 19, kas siis 17 tundi läks musklijõul labidaga?
Ma mitte norimise pärast aga tahaks aru saada. Mul traktorit ei ole.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(07-03-2023, 21:58 PM)M.R. Kirjutas: Väga vabandan, aga kui teenust tehti 36 tundi millest mototunde oli 19, kas siis 17 tundi läks musklijõul labidaga?
Moto tunni lugeja töötab pöörete, mitte aja pealt. Aja "viga" näitab seda et mootor töötab madalatel pööretel jõuliselt ning pole vaja tuuritada, ehk tehakse tööd madalamatel pööretel kui oli vabrikupoolt mõeldud.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(07-03-2023, 21:58 PM)M.R. Kirjutas: Väga vabandan, aga kui teenust tehti 36 tundi millest mototunde oli 19, kas siis 17 tundi läks musklijõul labidaga?
Mototund on võrdne ühe tunniga kui mootor lõhub maksimaalpööretega tund aega. Vaikselt tiksudes läheb ikka omajagu aega, et mototund täis saada.
Et enamvähem täpselt tunnid paika sada siis on olenevalt mootori maksimaalpööretest erineva ülekandega ajamid. Näiteks põka D-21 mootoril on kolm erinevat ülekannet. 1500,1800 ja 2100 pöördega mootori jaoks. Põhjagaasiga löövad kõik kolm tunni aja pärast ühe tunni edasi.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 846
Liitus: Apr 2006
Maine:
17
Miskipärast on ida pool kombeks, et tund on tunni pikkusega vaid mootori nimipööretel. Lääne masinatel pole sellist hälvet täheldanud, kui mootor tiksub siis tund jookseb samamoodi.
Postitused: 453
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Kütet siis ca nats peale 10L ühe töötunni kohta. Palju tehase norm muidu on? Ega jah kõik on nii suhteline. Oleneb lume paksusest ja raskusest ja veel 100 st tegurist. Tehtud töö on samuti suhteline. Kui oleks tehase seades siis võiks ütelda ,et oled keskmiselt kogu aeg umbes poole nominaal pöördega lasknud ja kui oleks rohkem pedaali sõkkunud oleks sama töö pidanud 19 tunniga tehtud saama. Aga see kõik on naljaga üteldud.