14-07-2023, 14:15 PM
Mulle meeldis ikkagi see idee, et kopterid, lennukid, jahid ja paadid ka maksu alla, siis ei saa riigikogulased enda sõitusid esinduskuludesse kanda enam nii lihtsalt, äkki mõtlevad siiski ringi. Kalurid saavad selle idee peale pahaseks, sest neile on paat samasugune töövahend nagu auto nö FIE'st kullerile. Autode levikut saab ka piirata meie lähiminevikust tuntud ostuloaga
Audi kommentaar oli huvitav, ma vesistan ühte Golf 2 peale juba pikemat aega, seisab teist aastat sama koha peal, pole tal rehvid tühjad ega midagist...
Tarbimismaks on meil juba olemas, selle nimi on kütuseaktsiis. Mitte midagi pole vaja muuta või siis kui muuta, see ära kaotada ja liikuda kuumaksu peale alles peale selle kaotamist.
Audi kommentaar oli huvitav, ma vesistan ühte Golf 2 peale juba pikemat aega, seisab teist aastat sama koha peal, pole tal rehvid tühjad ega midagist...
Tarbimismaks on meil juba olemas, selle nimi on kütuseaktsiis. Mitte midagi pole vaja muuta või siis kui muuta, see ära kaotada ja liikuda kuumaksu peale alles peale selle kaotamist.