(31-03-2024, 18:51 PM)Daff Kirjutas: ...
Minu jaoks algas tühistamise teema Talupoeg talujast kui osad targad talle kallale kargasid oma ütlemata heas tarkuses. Ja läinud ta oli.
Teine mitte vähem dramaatiline seis oli DIY ga seonduv. Poiss ehitas igasuguseid põnevaid asju. Aga näed, tulid targad ja kukkusid kraaaksuma mingite tolerantsidega ja materjaliteadusega ja kurat teab millega ...
Palun ärme tiri asju kontekstist välja: Talupoeg Taluja lahkumise taga oli moderaator 13piisab sihikindel tegevus:
https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid534348 Mitte linliku eluviisiga kaasfoorumlaste viltuvaatamine vanade saagide elustamisse või väikepõllumajanduse viljelemisele. Erinevalt teistest näiteks toodud õrnhingest oskas ta enda eest avalikus foorumis vajadustmööda seista. Aga tsiteerides klassikuid: "kui turvamees ei meeldi, ei ole vaja peole trügida".
Samas püüan mõista puristide pahameelt: mootorsaag ei ole ei
auto ega
moto, seega pole selle foorumi suunitlus ja siia teretulnud. Käivitusmootoriga traktor on ikka täiesti saatanast!
Mis puudutab DIY lahkumist pöördust pauguga kinni lüües, siis see on puhas moodsa põlvkonna viis (vanusele vaatamata
) asju ajada. On minu viis ja on vale viis ja kui te ei kiida takka minu viisile, siis järelikult halvustate ka mind. Mingid küsimused ei saa ju olla siirad ja kantud uudishimust või teadasaamise soovist. Samuti on äärmiselt tagurlik ja ahistav rääkida mingitest reeglitest, valemitest ja headest inesenritavadest inimesele, kes heast tahtest asja tegema asub. See on praegusel ajal lihtsalt kohatu! Eriti siis, kui neid esitab mingi oma aastakümnetepikkusesse kogemustesse kivistunud inimene.
Samas oli tema lahkumiseni viinud küsimuse teema jälle foorumiväline asi: kivipurusti. Ei auto ei moto, vaid ehitustehnika. Vennad ehituse ehitusfoorumi teema ilmselt.
Võtan mütsi maha AKF! Lauri_L ees. Nauditav kannatlikkus nii endale meelepärase töökeskkonna loomisel, selle kajastamisel kui ka küsimustele-nõuannetele vastamisel. Ei mingit solvumist ka teravate küsimuste peale. Lihtsad ja selged vastused, vajadusel stiilis:"mulle lihtsalt meeldib, teie katsuge üle saada". On muidugi kerge kahtlus, kas see ikka sobib siia foorumissse, kuivõrd seni on
autot olnud vaid servapidi piltidel näha ja
motot üldse mitte. Ma siiski loodan, et Lauri_L jätkab oma mõistlike toimetamiste nauditavat kajastamist siin puristide kiuste.