Postitused: 5,052
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
161
Tere!
Tänan selgitamast! Aktis on kirjas Kirkizi nimeline, korretksem oleks Kirkiži nimeline. Pole kursis, kas tehasesildil (eesti keeles - birkal) toimus millalgi INZ muutus ZiD - ks ja kui toimus, siis millal?
Postitused: 16
Teemad: 0
Liitus: Sep 2018
Maine:
2
Postitusele #670
Aastal 1989 poisikesena pakkisin lahti oma uue punase unistuse, JAWA. Esimeseks tuuninguks oli mustast kummist bensuvooliku vahetus akutuulutuse läbipaistva vastu, sest nii tegid ju kõik teised kaa! Seega oli tegemist ajastutruu lahenduse ja originaalvaruosaga, sestap miinuspunkt on minu meelest pisike liialdus...
Kuid puuduvad ju peeglid, kukkumisrauad ja tagaporilapats. Olen hämmingus...
Valed trossikinnitused raami külge on lihtsalt pisike norimine.
Esirehv, nii ja naa. Minu motogängis olid enamasti erimustrilised ja seda tehasest.
Esihargi kummilõdvikute tuulutusvoolikuid polnud ka minu tehaseuuel.
Ei soovinud kellelegi tuju pahandada, vastupidi, loovutan oma riiulis vedeleva kasutamata suunatule antud projektile, kui on huvi. Tasuta.
Postitused: 6,901
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Paras hetk küsida - kas need olid tõesti sellised barbieroosad? Külavahel oli neid mitu ja sellist tooni ei suuda parimagi tahtmise juures silme ette manada.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,141
Teemad: 268
Liitus: Feb 2003
Maine:
9
Postitusele #670 vastuseks:
Bensiinivoolik oli tehasest must, sellest ka lähtume
Jah, peeglid, kukkumisraud ja porilapats tuli ilmselt uue rattaga kaasa. Kas need alati ka külge pandi, ma ei tea.
Trossikinnitused - nõus, jäänud märkimata
Esirehv tõesti nii ja naa
Kummilõdvikute tuulutusvoolikud olid minu uuel rattal igatahes küljes, ju neid tuli siis ka nii ja naa
Ratas on siiski punane, nagu tehasest nad tulid. Pildiaparaat ilmselt ei suuda seda piisava kvaliteediga salvestada.
Tänud tähelepanekute eest!
Reigo
Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Velorex 16, 2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...