13-12-2025, 17:50 PM
Te teete tänuväärset tööd! Sõnu ei ole, toetage palun, kel vähegi võimalik on.
Manuaali ei loe
(13-12-2025, 17:35 PM)isandpauk Kirjutas: Kui kellelgi on makita 18v akut ja laadijat üle, siis andke märku. Tahaks ühe annetusena saadud laterna komplekteerida aku ja laadijaga. Aku võib olla ka selline, mida käsitööriista otsas enam ei kõlba tarvitada - meil olemas kimp tõuksist pärit aku elemente, saame need ära vahetada.

.
(16-12-2025, 23:10 PM)isandpauk Kirjutas: Ääretult kurnava garaaziõhtu, mille jooksul ei tarbinud ma ühtegi õlut, lõpus pidin veel trenni tegema pressides kordamööda vasaku ja parema jalaga pidurit, kuniks ksf. Telc pidureid õhutas. Positiivse poole pealt olid siis vähemalt käed vabad, kuigi ühtegi purki kesvamärjukesega ma sel ajal käes ei hoidnud. Ausõna.Kuna teil kipub see tegevus vaikselt vooluliini meenutama võiks kaaluda pidurite õhutusseadme soetamist - töötavad nood suruõhu pealt ning väga mugav isegi üksinda seda tööd teha. Hinnaklass alates paarkümmend euri ja toimivad kenasti. Jäävad päeva lõpuks jalalihased ellu et kodu poole kulgeda.

(15-12-2025, 22:27 PM)isandpauk Kirjutas: Kuulutame välja meie selle aasta viimase kobeda maasturi jõulutunneli.
Neliveolise pikapi hankimiseks korraldatavas sihtotstarbelises korjanduses saab osaleda tehes endale sobivas suuruses ülekande Toeta Ukrainat MTÜ Põhja-Tallinna üksuse kontole, rekvisiidid all. Korjanduse seisust teavitame jooksvalt.
Saaja: Toeta Ukrainat MTÜ
Arveldusarve nr: EE387700771008885941
Selgitus: maastur Ukraina kaitseväele
(17-12-2025, 09:43 AM)Walter Kirjutas:(16-12-2025, 23:10 PM)isandpauk Kirjutas: Ääretult kurnava garaaziõhtu, mille jooksul ei tarbinud ma ühtegi õlut, lõpus pidin veel trenni tegema pressides kordamööda vasaku ja parema jalaga pidurit, kuniks ksf. Telc pidureid õhutas. Positiivse poole pealt olid siis vähemalt käed vabad, kuigi ühtegi purki kesvamärjukesega ma sel ajal käes ei hoidnud. Ausõna.Kuna teil kipub see tegevus vaikselt vooluliini meenutama võiks kaaluda pidurite õhutusseadme soetamist - töötavad nood suruõhu pealt ning väga mugav isegi üksinda seda tööd teha. Hinnaklass alates paarkümmend euri ja toimivad kenasti. Jäävad päeva lõpuks jalalihased ellu et kodu poole kulgeda.
Vabandan kui sellest juba varem on juttu tehtud.
Edu tegijatele!