16-01-2007, 17:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-01-2007, 17:55 PM ja muutjaks oli praud.)
isandpauk Kirjutas:Minul ka üks rumal küsimus - mis eesmärgil oled ära kruntinud 5 rattarummu? Kas värvi jäi üle?
Hmm...kuidas siis oleks pidanud haaveldatud halja metalliga käituma? Põhivärvi üldiselt paljale metallile ei lasta, kui head tulemust tahta, sest haaveldatud pind on küllaltki poorne ja sellisele pinnale värvides on tulemus alla igasugust arvestust. Krundi kasutamine võimaldab vähendada kattevärvi kulu, parandab selle nakkuvust aluspinnaga, tagab parema korrosioonikaitse jne. Küsimus jäi siiski segaseks minu jaoks...
Kui mõtled, et miks 5 rummu 2-e asemel, siis ikkagi on vastus selles, et haljast metalli ei taha lihtsalt rooste nahka lasta minna. Pealegi, nagu elu näitab, parem ja lihtsam on teha korraga kõik samalaadsed tööd ära, hiljem lebaks mul lihtsalt 3 roostetavat rummu garaazi nurgas. Samuti ootavad mul 2 lisavelge keevitamist (sai lahti lõigatud veidi) ja kruntimist. Kavatsen ühe soojaga teha nii palju rattaid töövalmis kui mu 110 tsingitud kodarat võimaldavad (kokku 3 saab siis). Ehk, siis oleks kogu mu IŽ-i varandus, mida pole palju, kasutamiskõlbulik ning õiges toonis, üks kõik millal mul seda siis peaks vaja minema.