28-06-2011, 18:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-06-2011, 18:50 PM ja muutjaks oli meli666.)
(27-06-2011, 10:21 AM)saarrand Kirjutas: Mina arvan, et see masin on siiski uuem kui 1995 aasta, kuna mul on põhimõtteliselt väga sarnane masin, minu masina väljalaskeks on 2004 ja on Stiga Park Compact Model 13-6101-15. Sinu masina mudel siiski ilmselt mingi teine.
Kas istme jala juures kollase konstruktsiooni küljes ei ole sul birkat? Minul on kogu info seal kirjas.
Tagasillal olev andur on ilmselt tagurdamise andur, on eemaldatud, et saaks ka tagurpidi niita, vastasel korral on see võimatu.
Sinine suits taga näitab, et mootori õlirõngad on läbi.
Aga, kas see esimeses postituses, viimasel pildil, CE märgistuse all asuv 1995 ei tähenda tootmisaastat? Googeldasin selle Art 13-1168-18 numbri järgi ka ja sain ka nagu viite 95 aastale.
Birka asub mul hoopis taga, aku juures. Tegin pilte ka juurde, saab võrrelda.
Mismoodi see siis tagurpidi niitmise ära blokeerib? Kas siis nii, et iga kord kui tagurdad, jätad terad seisma ja siis alles käik sisse? Kui nii ei tee, siis jääb seisma või?
Samas kui see andur oleks tõesti minu masinal terade jaoks, siis eeldaks see vist elektromagnetsidurit terade lülituseks, nagu on uuematel masinatel. Minu omal käib aga terade tööle panek istme samba juurest kangist. Tõmban üles, pingutab rihma ära ja hakkab tööle. Puhas mehaanika. Või siis on asi nii mõeldud, et iga kord kui tagurdada vaja, siis peab kangist terad välja lülitama. Kui nii, siis küll äärmiselt ebamugav.
Kui ainult rõngaste vahetusega pääseks, oleks hea. Aga kardan, et vända mehhanismus ka omadega õhtul. Imelikult nagu tiksub. Samas, kuna masinal on väga hea summuti ja kuulda on ainult õrn popsumine, siis võibolla see tekitab petet. Pean ikka lahti ära võtma, aga vaadates ühte teist teemat, millist jama võib sellega näha, siis eriti ei tahaks. Muuseas, ega tal äkki klapisääre tihendeid pole. Viga nagu hirmus selle moodi. Algul külmalt käivitades on terve õu sinist tossu täis, minutiga see kaob. Samuti kuumalt samamoodi, ainult sis kaob toss sekunditega.
(27-06-2011, 10:16 AM)huvi5 Kirjutas: seeria nr järgi võiks ju järeldada, et masin 2002 väljalase
Ma nüüd hästi ei mõista, aga kuidas 1009026 saab välja lugeda 2002 aasta?