05-05-2015, 12:29 PM
Vootele, comoon ei vajagi nõu, tal on tähelepanupuudus, ja just seda ta püüabki (püüdiski) siin saada, ja nagu näha, siis sai ka ja saab veel postuumseltki. Igatahes on Mercuniiduk olnud läbi aegade palju kuumem teema kui minu Marta, kus sada traktoristi ei suvatse vastata lihtsale küsimusele näiteks õlifiltri suhtes- lausa kadedaks teeb
. Võib-olla on ta kasvanud halbades tingimustes ja vanematel ei ole tema jaoks aega olnud. Nagu Marko ütles, on talle antud nõu ülearugi, aga ta ei hakka kinni ühestki nõuandest ja tehnilisest lahendusest vaid pakub järjekindlalt välja oma otseses mõttes haigeid tehnilisi (raske on neid tehnilisteks nimetada)lahendusi, ignoreerides kõigi juttu, nagu poleks seda olnudki. Ta on sedasorti mees, kes kingituse peale aitähhgi öelda ei suvatse, aga muudkui lunib kingitusi juurde. Ma eeldan, et kui keegi tuleb foorumisse suhtlema, siis ei tee ta seda blogi stiilis, vaid pöörab ka tähelepanu inimestele, kes viitsivad tema peale oma aega raisata ja vastata ta küsimustele. Vastasel juhul on see kaasfoorumlastele solvav ja pole ime kui juba mitmeid kordi äraseletatud asja kohta uusi küsimusi estades ja järjest idiootsemaid ideid väja pakkudes hakatakse teda pilkama ja kui sellele vastatakse üsna rõveda sõimuga, siis......- siin on tulemus.
Vootele, ma kaldun arvama, et avaldad arvamust ilma neid kahte teemat läbi lugemata. Sellest viimasest ei piisa täielikult, et asjale pihta saada. Kõigepealt on vaja Vana-testament läbi lugeda
.

Vootele, ma kaldun arvama, et avaldad arvamust ilma neid kahte teemat läbi lugemata. Sellest viimasest ei piisa täielikult, et asjale pihta saada. Kõigepealt on vaja Vana-testament läbi lugeda