24-07-2020, 20:37 PM
(24-07-2020, 20:07 PM)M.R. Kirjutas: Janka, ma ei haletse seda 10000 poldist riiulit. Ja ka kaupmehe juures on käidud ja minu londi põristamine ei sunni neid midagi kuhugi tagastamaKeskmine röst ja röstimise aste 1
või üldse küsimusega tegelema. Ma ju kirjeldasin situatsiooni poldibutiigis. Ega see neid ei huvitanud absoluutselt.
Tagastatakse 16 euri ja visatakse asi teiste juurde riiulisse tagasi järgmist õnnelikku ootama. Ma parem viin need vigased poldid mutrid ise käibest välja, 16 euri kaotuse elan üle.
Aga nüüd mõtle kui palju mehhanisme ja seadmeid selliste poltide ja mutritega ringi vurab, maaki kaevab, toodangut annab, inimesi tõstab, veab jne...jne.
Aga kui teha lauskontroll kinnitusvahenditele poldibutiikides mis siis saab? Hetkel on küsimus ainult kolmes konkreetses tootes milliste mittevastavust ma suudan tõestada.
See ei ole hala aga lihtne tähelepanu juhtimine elu realiteetidele. Metrosert-is ka käidud ja suheldud teemal.
Hetkel ootan ühelt ametkonnalt vastust, et mis edasi saab. Esialgu on ametnik laenanud ja sisse lülitanud ümmarguste vastuste generaatori.
Vastutus peaks olema ikkagi reaalne, mitte kuskil kataloogis deklareeritud.
Veel üks pilt.
Mis on valesti?