25-07-2020, 12:07 PM
(25-07-2020, 10:46 AM)M.R. Kirjutas: Poldiputiigis müüja ka arvas, et kui ma tahan, et nad ka tegelikult oleksid standartile vastavadMüüjad on müüjad. Nende otsene roll on teha lihtsat "leiame õige koodiga kauba ja vahetame selle raha vastu" tööd, mitte arvata asju kvaliteedist ja hinnakujundusest.
siis tuleb eraldi sellised tellida ja see maksab hoopis teist raha.
Ma loodan, et Su teema sai poldibutiigi suunal eskaleeritud teiste rollide täitjale - isiklikult ei kulutaks ma sellise teemaga oma aega letitöötajaga suhtlemisele, kui ta "vastu põtkib". Sellised teemad ei ole üldiselt enam tema pädevuses.
Igatahes hea näha, et ikka teemat ka "ametkonnaga" edasi arendad - esimesest postitusest luges välja, et lõid justkui käega. Nn kodanikuaktiivsus kulub ära - et kvaliteediprobleemid oleksid ikka kuluna (ka töötunnid on kulu) näha.
Ehk siis jõudu ja hoia meid kursis. Müügiputka nime varjamisest ei saa ma isiklikult muidugi aru - kui on konkreetne teema, on ka konkreetsed osapooled.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"