19-01-2021, 09:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-01-2021, 10:16 AM ja muutjaks oli v6sa.)
Vahepeal oleme sõitnud, käru vedanud ja rippsüsteemi kirunud. Mõnus maheda käiguga pada, jõudu on nende rehvide jaoks piisavalt. Ning tuppa ja toast maha käimine on kuurort
Eriti mugav on täiesti vastutustundetult maast aeglasel käigul liikuvat traktorit opereerida. Näiteks kivide korjamisel
Suretushoovani pääseb mõnusalt mõlemalt poolt. Sidurihoob/pedaal on ka vasakult küljelt käega opereeritav
Mistõttu kolis sanatooriumi talveks:
![[Pilt: 65888-DSC_0324.JPG]](http://pildipark.clubmb.ee/pilt/65888-DSC_0324.JPG)
Vaatame, mis karul kõhus ja kui hinnaliseks õigesti käimapanemine kujuneb.
Ärge siis sellest teemast mingit restaureerimist oodake. Ma olen selleks liiga laisk. Aga loodan mõistlike kuludega anda lisa-aastaid vanakesele. Ning kui see peaks õnnestuma, siis peab mingi vihmavarju ka välja mõtlema.

Eriti mugav on täiesti vastutustundetult maast aeglasel käigul liikuvat traktorit opereerida. Näiteks kivide korjamisel

Mistõttu kolis sanatooriumi talveks:
Vaatame, mis karul kõhus ja kui hinnaliseks õigesti käimapanemine kujuneb.
Ärge siis sellest teemast mingit restaureerimist oodake. Ma olen selleks liiga laisk. Aga loodan mõistlike kuludega anda lisa-aastaid vanakesele. Ning kui see peaks õnnestuma, siis peab mingi vihmavarju ka välja mõtlema.