10-03-2021, 19:46 PM
(10-03-2021, 19:10 PM)auk_ Kirjutas: Lugesin ka selle artikli läbi ja soovin jõudu nende hulludega võitlemisel, kui aus olla, siis mina enam ei viitsiks, Mul iga aasta vaja võidelda mingite tüüpidega, kes liinialust koridori puhastavad ja nad ei saa aru, miks ma nõuan ,et tüügas ei tohi olla kõrgem, kui 5 cm. Nii ajab vee keema, et anna olla. Nende sertifitseeeritud asjadega on nii, et kui tahad näiteks korraliku mõõteriista, millega mõõdistustõid teha, siis maksad ikka haigeks ja teatud kalibreerimised toimuvad ka ainult kuskil välismaal ja kalibreering toimetab ainult aasta, siis pead juhtmed ka minema viskama. Karta on, et mingid jüngrid hakkavad kõva poldi-mutri poliitikat ajama, et mis mees see on ja peaasi, et sõrmi väga sahtlivahele panema ei hakata. Saadava töökotta tööhoiu. jne. Edu.
Kui sa oled tellinud need tegelased ise ja ise maksad töö eest, siis ei tohiks ju arusaamatusi olla tüüka kõrguse suhtes. Juhul kui tehakse töid eleringi või kellegi teise tellimusel, siis teostatakse töö nii nagu tellitud ja läbi läheb. Ja sellisel juhul on töö teostajatel ka eramaaomanikest siiber kes käivad ja vinguvad iga asja üle. Hange = vähempakkumine, ehk üritatakse kuidagi hakkama saada.