13-01-2025, 22:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-01-2025, 23:23 PM ja muutjaks oli nastik.)
Selgus, et Aliexpressist tellitud elektroodid ei kõlba isegi koera hänna alla. Kuna ma maksin selle kilo elektroodide eest 50.- €, mis on ainult poole vähem kui korralike NiFe elektroodide eest siis ei suutnud ma seda pettumust kuidagi uskuda. Välja näevad ka sama sugused mustad. Mõtlesin, et teen järsku teen ikka midagi valesti. Nii et panin selle eelsoendamise ja katsetamise peale 2 päeva magama. Sain keevituse asemel mingi räige läbu. Juba keevituse ajal oli näha, kuidas šlakk sisse keeb ja sinna tekib läbiv auk. Teine ja suurem probleem on mõrad. Sisuliselt terve keevisõmbluse kõrvalt murdus mõraga lahti ja mõrasid tekkis ka juurde. Igatahes tekitasin selle 2 päevaga endale lihtsalt tööd juurde, sest see jama tuleb kõik maha lihvida ja uuesti ette faasida.
Näide hiinakaga saavutatud tulemusest
Normaalse elektroodiga sain sellise. Juba ilma lihvimata näeb juba päris hea välja
Igaks juhuks ütlen, et see malmi keevitamine ei ole osa poisi loovtööst vaid tegemist on minu kiiksuga teha ära midagi võimatut. Rõvedam osa silindri all ääres, mille ma ka kahjuks hiina elektroodidega "kinni" lasin, tuleb veel ette võtta siis saab hakata vett sisse valama.
Näide hiinakaga saavutatud tulemusest
Normaalse elektroodiga sain sellise. Juba ilma lihvimata näeb juba päris hea välja
Igaks juhuks ütlen, et see malmi keevitamine ei ole osa poisi loovtööst vaid tegemist on minu kiiksuga teha ära midagi võimatut. Rõvedam osa silindri all ääres, mille ma ka kahjuks hiina elektroodidega "kinni" lasin, tuleb veel ette võtta siis saab hakata vett sisse valama.