07-05-2026, 20:32 PM
Nendele autodele saab võtta UA numbrid(tegelikult vist isegi peaks). Ainus erinevus on see,et need on sõjaväe märkega. Ehk neid ei saa müüa ega võõrandada mujale kui sõjaväe siseselt. Idee on siis omada ülevaadet riiki toodud humanitaar(makuvabadest) märkega sõidukitest. Reaalsuses on ka nii,et kui auto ei ole UA registris(kas must sõjaväe number või UA sõjaväe märkega number),siis ei saa ka väeosalt vahendeid auto korrashoiuks. Samas on jälle üksusel vabam voli seda autot mujale liigutada. Paljud ei registreerigi lihtsalt põhjusel,et siis ei saa keegi neilt autot ära võtta. Ja lisaks sõjaväe märkega/numbriga autol on ka natuke liikumipiirangud mingite uute seaduste alusel. Ehk kui oled üksusega kohas X,siis ilma ülema loata ei tohi sa olla selle autoga kohas Y.
Kas see jutt ka tõele vastab,ei oska ma öelda.Nii minu pärimise peale vastati. Võibolla Ants või Kostja/Ruvim oskavad seda asja täpsemalt seletada.
Kas see jutt ka tõele vastab,ei oska ma öelda.Nii minu pärimise peale vastati. Võibolla Ants või Kostja/Ruvim oskavad seda asja täpsemalt seletada.
"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"