Postitused: 352
Teemad: 13
Liitus: Jul 2005
Maine:
2
05-06-2008, 11:22 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-06-2008, 11:35 AM ja muutjaks oli
kr8nik.)
EI SAA MITTE VAIKI OLLA...
Veel samast väljaandest (püüan kirjaviisi mitte muuta)
Siiduvitted ja ohutu liiklemine on ,helt poolt elementaarne, teisalt kohtab tihti juhte, kes kas teadmatusest vii siis ,lbusest liikluseeskirja eiravad vii oma %oran%ogemise j%orgi tilgendavad. Miistlikud otsused teevad t%onavad ja maanteed ohutumaks nii roolikeeraja enda kui ka kaaskodanike jaoks. Lisaks ei ole juht autos alati ,ksinda - oma pere vii lemmikloomade siidutamisel kehtivad ju samuti kindlad reeglid, mille j%orgimine tagab turvalisuse kiigile autos viibijatele.
Ma usun, et selle väljaande tegijatel olid kõige paremad plaanid. Paraku jäi puudu nii oskustest, ajast, kui ka reklaamiostjatest. Tulemus on äärmiselt küsitava väärtusega üllitis.
Ma hoian selle alles näitena, kuidas ühte lehte ei tohiks teha.
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Kas seda saab nüüd naljaks nimetada aga jah:
http://fotoalbum.ee/photos/indrek1000/31341885 Kilingi-Nõmme ja Tali vahelisel teelõigul.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 74
Teemad: 6
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Tallinnas Kadrioru kandis on ühe maja seinal suur silt:"palume Tigu ukse ette mitte parkida"
Peale mõningast hämmastust avastasin ukselt asutuse nime "Tigu"
esialgu vähemalt tundus silt naljakas!
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
Jah olen isegi kuulnud lugu sellest kuidas peeti kinni rutiinseks kontrolliks üks ägedamat masti kroomitud torudega mootorratas. Põhiline kontroll seisnes silmad õieli masina jõllitamises.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
See muidugi waid minu arwamus.Aga ,mis tollest siis halba kui politsei lihtsalt autot näha soowib.Nende seas ka autofänne.Ja kui asi piirdub waid kaemisega ,pole hullu.Toine asi kui hakatakse wäänama.Tõestuseks Volvo metsaweok,mida peedistati niikaua kui masin omaniku poolt müüki läks.Ja seal müügis oli ta weel eelmise näddali lõpul.Keegi ei julgend osta.Asi tegelikult naljast kaugel.
Kell käib kõigile ja aeg teeb oma töö.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Sorry OT, a mis värk oli metsaveokiga?
[/quote]
Huwitav auto küll kohalikus registris aga mõnele Pärnu wennale ikka ei sobinud.Auto laius ja kaal nimelt.Ja peedistati seda wenda niikaua kui masina müüki pani.
Kell käib kõigile ja aeg teeb oma töö.
Postitused: 618
Teemad: 85
Liitus: May 2006
Maine:
1
Selle pärnu venna all mõtled sa kindlasti seda (no nüüd ei tule nimi meelde) noh, seda "sõbralikku konstaablit", kes lihtsalt "armastab" kohalikke (ja mitte ainult!) bussijuhte ja vuura-juhte.
T.
(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas: Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.
Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Postitused: 773
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Veits musta huumorit ka ...
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 3,166
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
63
04-07-2008, 19:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2008, 19:36 PM ja muutjaks oli
Jesper.)
Mis ajast jalgratturil kiiver peab olema? Või on "velo" moodsas kõnepruugis mopeed?
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
Velo on ikka velossipeed, ehk siis jalgratas. Ükski LE ega LS punkt tõesti ei ütle, et kiiver peab peas olema, ent astuti siiski ligi ja hakati mulle miskit selgeks tegema.