Postitused: 1,510
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Pole proovinud seda nii äärmisesse asendisse keerata. Sel määrab segukruvi õhu hulka. Nõelast veel niipalju, et katsetasin kõik asendid läbi, kõige paremini käis akumises asendis ja kui filtri ära võtsin, läks veel paremaks
1 variant on seal veel, piloot düüs või mis ta eesti keeles oligi, on seal iz originaal, kuna remontkomplekt oli k65 oma, siis selle keere ei sobinud. Samas, pilot jet-i tuleks vahetama alles siis hakata kui segukruvi seadeulatusest ei piisa.
Peadüüs on hetkel 155 mis peaks olema minski originaal või selle lähedane
Eks ma proovin jämedama nõelaga, vaatab mis teeb.
Maine:
7
Väike tiir Prangli saarel.
Maine:
7
Nonii, see vilets mootor leidis siis oma lõpu. Eks ta vaikselt jäi aina jõuetumaks ja jõuetumaks, lõpus tuli kõrin sisse, nüüd on kompressioon suht olematu ja käima ei lähe. Ei olnud isegi tahtmist lahti võtta, mõnes mõttes olin isegi rahul, et maha suri. Sain vahepeal tutika karteri komplekti, nüüd saab siis selle baasil nullist tegema hakata.
Postitused: 187
Teemad: 1
Liitus: Jul 2013
Maine:
2
Arvata on et uue mootori silinder saab näha Dremelit ja karterid reed valve'i. Uhke resonaatori teed kah ikka?
Maine:
7
Resonaator on juba praegu, kuigi tast miskit tolku ei olnud. Peaks üle arvutama, mis pööretel ta üldse peaks rakenduma ja vajadusel pöördeid allapoole tooma. Ega see minski mootor teab mis pöördepill ei ole, raske hooratas ja pikk kolvikäik teevad oma töö. Klapp, kui ta tuleb, siis silindri külge.
Maine:
7
Oligi mõlemad rõngad pilbasteks ja kolvi rõngasooned ära äestatud.
Silinder oli korras õnneks.
Täielik müstika, lihtsalt niisama rõngad katki. Kusjuures tihvtid olid oma asukohtadel ja terved.
Alustasin juba uue karteri ettevalmistamist, pressisin laagrid sisse jne.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
03-05-2014, 12:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-05-2014, 12:03 PM ja muutjaks oli
hundu615.)
[quote='hotrod' pid='237885' dateline='1260098029']
Kena, lapsepõlv meenub, alustasin ise sama rattaga, kogemus missugune. See punane krossiminsk oli siis minu oma kunagi, millest pilt ka siia pandud. Paagilt oli keegi tüki välja lõiganud, et sadulat vist selle võrra pikendada. Porilauad olid originaal, alumiiniumist. Sõiduasend oli üllatavalt mugav, lenks oli pisut kõrgemal, ja sadul madalamal. Mootor sai sinna pandud kardi pealt. Sõitis hästi. Masin sai tõstetud kaalule, ja näitas ilma mootorita 70kg kui õigesti mäletan. Mäletan et oli kerge ratas, metsas oli seda hea välja sikutada kui asi päris lootusetuks muutus. Juhitavus oli hea, isegi talvel. Panin ka originaalmootori kokku ja sinna vahele kuid käima sain ta cz karbussiga, ja vaid mõned korrad, edasi läks teravalt. võrdselt 125cz'ga. Mootor seisab veel tänini keldris, olen teda juab palju aastaid säilitanud kui haruldust
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
21-01-2015, 21:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-01-2015, 21:30 PM ja muutjaks oli
hundu615.)
(20-01-2015, 19:21 PM)hotrod Kirjutas: Hahaa, peab vist müüki panema ratta, liiga võimas 
Ma siis uus omanik, Tegime proovisõite ning proovisin kas nokka tõmbab, gaas lahti + sidur ka lahti - gaas takerdus edasine oli väga koomiline.
Teen varsti uue teema sellest rattast ka.
Kas pakkumine vahetada krossi minski mootor krossi IZ-i mootori vastu langeb siis ära!?
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983