Postitused: 670
Teemad: 33
Liitus: Mar 2004
Maine:
1
Mõni postitus tagasi mainiti nagu, et ka pigimatil on kalduvus voolata päikesekuumuses, et vertikaalvariandil on selle vastu kangas peal. Kas teda lakke üldse kannatab panna? Pealegi tahaks selle laekattega saavutada seal laes mingi illusiooni esteetilisest ilust. Seda muidugi ka, et poroloonil ja poroloonil on vahe ja võib selguda, et mingit sorti vatiin on hoopis kõige parem veel. Aga see on minu jaoks selge, et see tuleb sinna lakke liimida, võimalus tavalise auto moodi lage panna seal puudub.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
10-08-2009, 10:38 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-08-2009, 10:44 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
Poroloon on selline kole kahtlane materjal. Soovitan veel mõelda, mis saab siis kui polster rõskuse sisse tõmbab. "Kompress" kogu aeg vastu plekki... Selles mõttes pooldaks pleki vastas pigimatti. Polster võiks selle peal olla. Ideaalne kui polstri ja pleki vahel veel tuuldumisvõimalus oleks. Mina kasutasin põrandal harjasmatti. Lakke... ma ei tea.
Minu Bedfordil oli eelmise omaniku poolt pandud seintele umbes 30-50mm paksune vahtplast ja sinna niiskuskindel vineer peale. Lagi oli tegemata ja jäi ka minust. Vahtplastil on hea omadus mitte niiskust imada. Kui pleki ja vahtplasti vahele mingid peened liistud panna et väike õhuvahe jääks, äkki on hea ka lakke panna? Sinna omakorda määnestki vatiini ja mistrat peale. Oleks omal buss alles, siis prooviks küll niimoodi.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 670
Teemad: 33
Liitus: Mar 2004
Maine:
1
Moosipoiss, moosipoiss!
Millest küll ometi selline rahuldamata eide pirisev-ärapanev toon? Hommikune onakas jäi vahele jälle või?
Postitused: 109
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Maine:
6
räägi parem kaugel su buss on omadega mitte ärge arutage kas puuvillane kalts on parem mürasummuti kui sünteetiline...
Postitused: 109
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Maine:
6
tõenäoliselt uusi plekke sellele siiski ei leia. aga teed siis mingist paksemast plekist kerges "lapitekitehnikas" ? peaks ka sama kõva saama.
mida enam lahti harutad seda bussi ja auke juurde leiad, seda kõvemaks ta saab peale nende aukude parandust. aga augud aukudeks-kas kere ise on kõva veel s.t. ei ole pehmeks juba muutunud ?
ja pilte võiks ka lisada. fotokas sul ometi on ju...