Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
eks see jumz ja põllumajanduslik lm tahab vist kohtulahendit.
igasugu kombainid ja pritsid ja muud taolised on igati arusaadavalt põllumajanduslikud.
ja küllap liikurmasinad ka. aga jumz-i mina küll ei oska põllumajandusse paigutada.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Ehk lihtsalt vedas maanteeametis kategooria loosimisel, esimene jumps mille taustakontroll ära tundis kuulub ratastraktori kategooriasse...
https://www.osta.ee/ekskavaator-jumz-6al...68484.html
Teine jälle liikurmasin
https://www.auto24.ee/used/954175
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Maine:
38
mainiks korra veel, et eelpool viidatud seadusepügal eristab liikurmasinat ja põllumajanduslikku liikurmasinat.
ülevaatusevabastus käib justkui vaid viimaste kohta.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
JUMZ on traktor. Vaata kust otsast tahad. LE-s ja muudes õigusaktides esineb ka korduvalt sõna traktor. Sellest järeldame et ........
Aquila captas non muscas.
Maine:
38
no traktor ta võib ka olla, aga kui ikka sahk ja kopp küljes, siis pole enam traktor sugugi.
puhtatõuline liikurmasin. küll mitte põllumajanduslik.
aga üldiselt pole mõtet kõva häälega vaielda. kui säädustes täpsemalt kirjas pole, siis tasub kuss olla
ja võimalusel liugu lasta.
kui mina oma vana riigimetalli registreerisin, siis pidin ise andmed leidma. kui oleks kiiruseks märkinud 25,
siis oleks võinud liikurmasinaks vormistada. tegelikult täitsa traktor. ma polnud asjaga kursis ja sai
ilusti traktoriks vormistet. no ja vahet ju pole. kindlustus ja ülevaatus vaja ikka teha.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(16-12-2018, 16:20 PM)Etsike Kirjutas: (14-12-2018, 22:11 PM)viplala Kirjutas: Jumz on ju puhtatõuline põllumajanduslik liikurmasin.
Ei suuda ma seda seisukohta kuidagi jagada.
Oli kunagi üks naine mul...abielus. Ma ei suutnud ka kuidagi seda seisukohta jagada, samas päeva lõpuks oli ikka nii, et mina panin aga paber näitas muud.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 741
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
45
Nah see abielusolemine on nagu jalgpall - väravavaht on platsil, aga osav pealelööja skoorib ikka...
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Maine:
51
Tegemist pildi töötluse või arvutis joonistamisega. Kuidagi tundub mast nihkes, taevas imelik ja ainus mis loomulik (fotolik), on taga parem rehv.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.