mitte kui midagi ei tähenda minu kasutaja nimi lihtsalt fantaasia vili
Postitused: 186
Teemad: 34
Liitus: Apr 2005
Maine:
2
Tegin siis oma kasutajanime suht hetkeajendil, kuna sattusin 2 aastat tagasi siia foorumisse ühe küsimuse pärast oma motika Iž Planeta 2 kohta. Planeta 2 juba oli kellegi kasutaja ning ma panin siis suvalt natuke ümbertehtuna Planett2. Võibolla kunagi teen uue kasutaja veic kõlavama nimega.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
Nimi tuleneb minu igapäevakasutuses olevast autost Mercedes.Mõni kutsub seda mesaks.Mersufoorumis kasutan kah seda nime.Muidu olen Veljo Hecht.
Postitused: 364
Teemad: 16
Liitus: Mar 2006
Maine:
5
Minu kasutajanimi tuleb sellest, et kui ma väiksem olin ja isa midagi parandas (autot, telekat vms.) ronisin ma kohe uudistama.
Postitused: 37
Teemad: 8
Liitus: Mar 2006
Maine:
0
Nime E-riik tuletamise aluseks on üldjoontes mu nimi Erik Riikoja. Põhimõtteliselt saab kasutajanime kokku, kui võtta vaid eesnimi ning lisada sinna "-" ja "i" või siis on see mu eesnime initsiaal ja pool perekonna nime. õldiselt on see mõeldud lihtsalt hästi kõlama.
Postitused: 75
Teemad: 31
Liitus: Feb 2005
Maine:
0
Eh. minu nimi selles foorumis vist täpsustust ei vaja, seda ta tähendabki(purjuspeaga muidugi autoga ikka ei sõida). Ja kui kasutaja nime vaja oli, oli pea ikka nii tühi, et muud ei tulnudki. Selle aja disain, muusika ja tehnika lihtsalt meeldib.
rockandroll
Postitused: 528
Teemad: 19
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Pontu6 tähendabgi automarki Pontiac 6 aastast`38, mis mul kuuri all seisab ja ootab millal ma talle elu sisse puhun...
Postitused: 279
Teemad: 23
Liitus: Aug 2006
Maine:
8
On olemas kolmeosaline raamat - Kortik, Pronkslind, Lask. Seal on peategelane nimega Mihhail Poljakov. See nimi tundus liiga pikk. Panin Mihhaili asemele sm - lühend seltsimehest. Nii ma siis olengi seltsimees Poljakov. Ehk sm.Poljakov.
Postitused: 449
Teemad: 34
Liitus: Jul 2006
Maine:
5
19-08-2006, 16:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-08-2006, 16:24 PM ja muutjaks oli
guits112.)
nimi guido, kuna köik kutsuvad guitsiks , siis jäigi, rekka aknalgi nimesilt "guits" ja see 112 jon sellestajast, kui kiirabi sai söidetud 10aastat
Postitused: 221
Teemad: 6
Liitus: Dec 2005
Maine:
1
WWW - esimene tähekombinatsioon mis ekraanilt silma hakkas !
vs
huvitav teema jah. mu kasutaja nimi on ühtlasi ka mu perekonna nimi!! ...mulle meeldib aga paljud peavad seda hüüdnimeks.
Postitused: 78
Teemad: 11
Maine:
0
kotlet - kunagi sai huumorit tehtud ja selline kasutaja msni tehtud
nüüd igalepoole külge jäänud .
Postitused: 217
Teemad: 0
Liitus: May 2005
Maine:
5
Nime poolest olen vist enamiku vaenlane.Mingil ajal sai seda va roosteussi sealt pleki pealt taga aetud ja nii see nimigi külge jäi ja las ta siis olla.
Postitused: 863
Teemad: 7
Liitus: Mar 2004
Maine:
17
Täna 34 aastat tagasi hakkasin iga päev üles kirjutama, mis buss mis liinil sõitis. Varsti tekkis sellest võistlus, mis bussi kõige rohkem olen näinud. Olid kolm konkurenti - kolm valget Ikarus-180 40. liinil, numbrid 6627, 6630 ja 6631. Kaks esimest olid vaenlased, 6631 aga suur sõber. Kui ta lõpuks jaanuaris 1973 kõige rohkem linnukesi sai, oli tõesti hea meel. Kahju, et tast selle numbriga korraliku pilti ei ole. Uue süsteemi järgi muutus 6631 2649-ks, mis polnud pooltki nii ilus number.
Postitused: 307
Teemad: 86
Liitus: May 2006
Maine:
0
TimmThaler: tuleneb siis ühest raamatust, Aga läheb ikka kokku mu nimega kah :Timmo.
Postitused: 16
Teemad: 1
Maine:
0
mu nimi sai lihtsalt karuga seoses võetud.