18-03-2009, 02:32 AM
Räägitakse, et peremees ja koer pidid ühte nägu olema. Autodega siis asi samamoodi.
oxygen Kirjutas:Kas sellise rooliga kannatab Eesti Vabariigis seaduslikult sõita?!Ma ei oska muud öelda, kui taevast (ükskõik, kes seal ka ei oleks) appi kutsuda... Opeliklubis pälvis see neljarattaline samuti mõningast tähelepanu, ühtlasi nägin ma ka seda uut kuulutust, aga sellist värdaretust ma ei pannudki tähele. Ja otseloomulikult ei tohi sellise asjaga ringi sõita!
oxygen Kirjutas:Kas sellise rooliga kannatab Eesti Vabariigis seaduslikult sõita?!geniaalsuse tipp
(23-03-2009, 22:30 PM)miniest Kirjutas: Veidi teemast körvale, aga kas Eestis on sportroolide kasutamine autodel keelatud vöi?Võtab aga lahti tehnoseisundile esitatavad nõuded ja loeb: rooliratas peab vastama sõiduki valmistaja nõuetele ja turvapadjaga rooli ei tohi suvalise "baranka" vastu vahetada. Üle 25-aastaste sõidukite puhul on elu vist natuke lihtsam, kuigi selle nimel tuleb tõenäoliselt kõvasti lahingut lüüa.
Uku Kirjutas:Nö. matsikeel euronõuete järgiVot selline lugu...
1. püstihull > vertikaalidioot
2. võimunälg > poliitapetiit
3. kirikurott > klerikaalnäriline
4. vallavaene > munitsipaalasotsiaal
5. avalik naine > legaalleidi
6. ninatark > nasaalgeenius
7. altkäemaks < illegaal-manuaalne investeering
8. sõimusõna > vulgaarverb
9. tühi jutt > blankomonoloog
10. juhtoinas > mänedzherjäär
11. piiluja > visuaalpervert
12. rahvuslind > natsionaalprostituut
13. talutüdruk > agraarbeib
14. puupea > dendrodebiilik
15. sitaratas > fekaalovaal
16. sõjakavalus > militaartillikas
17. keelepeksja > lingvahuligaan
18. sala-armuke > illegaalne seksuaalsatelliit
19. ilu-eedi > dekoratiivdändi
20. koosolek > oraalbhakanaal e. kõneorgia
21. loll > intellektioponent e. mõistuse suhtes opositsioonis asetsev objekt
(16-04-2009, 18:03 PM)vootele Kirjutas: Muide sel 1. aprillil tehti meil tööjuures laomehele tüng ära, sadeti laost keermeniiti otsima. Isegi töökäsk oli korrektne...Seoses selle looga meenus üks oma töökohas olnud juhtum laotöötajate osavõtul. Kõige suurem lao ülemus saatis ühe oma mitte kõige helgema jüngri töökojast vana head kompressiooni tooma.
(28-04-2009, 19:57 PM)CORRADOg60 Kirjutas: Seoses selle looga meenus üks oma töökohas olnud juhtum laotöötajate osavõtul. Kõige suurem lao ülemus saatis ühe oma mitte kõige helgema jüngri töökojast vana head kompressiooni tooma...