Postitused: 198
Teemad: 34
Liitus: Aug 2007
Maine:
8
Keegi rullnokk küsib, et mis rollerit omad? Vastad talle et Laudarollerit muidugi!
Paistab asjalik riist olema, kuid selle juhtimisega pead ümber harjuma. Kas selliseid nagu artiklis ka mujal on või on see mingi omaleiutis?
Milline selle mootor ka on? Pilti saaks keegi näidata?
Postitused: 816
Teemad: 30
Liitus: Aug 2006
Maine:
5
Üks isend kah minu kodukandis. Pilt:
http://fotoalbum.ee/photos/indrek1000/21697019 suur zoom vähendas pildi kvaliteeti.
Indrek.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
mul vanaisa rääkis kuidas nad sellistega töökojas nendega rauda ja koli vedasid,ka talvel. tehti ise keti pingutused kuna ketid hakkasid üle ragisema kuna peale pandi paar tonni,luuk oli lahti käega gaas põhjas ja anti minna nii mis kole. mootorit vahetati iga natukese aja tagant vana maha nurka,riiulist uus peale ja sõit jätkus suure bensu kuluga talvel trikitati jääpeal külg ees sõites ja oli ka juhuseid kus pandi vändaga käima ja mitte osakamatus lõi käe liigesest välja
Postitused: 5
Teemad: 7
Liitus: Mar 2007
Maine:
0
Sai kah selline masin suve lõpus vanarauda minekust päästetud. Veidi nokitselist ning käivitus peale 10 aastat seismist ilusti. Kahjuks ei leia mina talle rakendust, kui kellegil huvi, siis PS.
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Aug 2009
Maine:
0
Endal ka siuke masin olemas. Müüa veel töökorras mootor sellele . Endal siis täielikult ümber ehitatud originaal on veel kere ja rattad ja sillad . Põhikasutus puudevedu. Suht asendamatu asi. Peal on mingi imelik sõjaväe mootor või mingi sõjaväe masinale mõeldud väike mootor. Käivitub starteriga. Starter sapaka oma. Kunagi tulevikus plaanis veel teha kallutavaks. Kuna hüdra on peal. Bensupaak on veetud kasti alla .
Postitused: 22
Teemad: 1
Liitus: Aug 2009
Maine:
0
Ka mul äiapapal selliseid kaks tükki olemas. Üks on kandilise mootorikattega ja täies sõidukorras, teine ümara kattega ja nö. varuosadoonoriks.
Sõita on sellega muidugi lõbus, nööriga tõmbab ühe tõmbega käima ning siis on juba nägu naerul (ja vahel ka ehmatanud, kui aparaat mingis omas suunas liikuma hakkab).
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Keeramis kangil peab olema kirjas PAREMALE,VASAKULE
Liitus: Oct 2009
Maine:
0
Milles võib viga olla et ei saa sellest aparaadist sädet kätte? süütepooli ja küünla asendasin uute vastu aga ikkagi mitte midagi..ja palju see kontakti vahe peaks olema?
Liitus: Oct 2009
Maine:
0
kontaktivahe on puhastatud aga sädet ei näita ja veelvähem läheb tööle.
Postitused: 1,192
Teemad: 105
Liitus: Nov 2004
Maine:
8
Ega kellegil pole selle kaubakäru manuali juhuslikult? Super kui veel sisseskännituna või lihtsalt netis kättesaadavana.
Huvitab just see vanema mudeli ümara kapotiga variandi oma.
Suutsime enda oma garaazist välja sikutada ja tahaks teda korra veel käivitada, kuid tee või tina tema ei taha. Mistõttu otsingi manuali.
Mismoodi tal üldse see süütemäng töötab:S kõik on selle hooratta taga kinni ning midagi sisse ei näe. Masin seisnud hea 20aastat vaid kuivas ruumis.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.