02-09-2011, 13:32 PM
Aga kas aasta-kaks AUSsis elanud Eesti kodanik on kojutulles ikka ümberasuja selle seaduse mõistes?
(02-09-2011, 08:56 AM)90Deville Kirjutas: No arvuta enne ikka hoolega läbi, kui transport maksab samapalju kui usast siis ma küll suuremat mötet ei näe....Aga palju transport USA-st muidu maksab? Kusagilt on mulle nagu meelde jäänud, et see oli suurusjärgus kusagil 20000-30000 EEK? Loogiline, et kui asi ikka mõttetult kalliks osutub, siis jääb ära. Vahepeal käis peast läbi isegi selline hullumeelne idee, et tuleks selle autoga nt. Singapurist läbi India, Iraani jne. n.ö. omal jalal koju (mis see 30000km ikka sõita oleks ) , aga see eeldaks ikka päris pirakat summat pangaarvel või siis vinget sponsorit. Aga muus osas, just nimelt seda ümberasuja staatust ma ära kasutada tahakski. Nagu mina olen aru saanud, on nii, et kui oled elanud välismaal vähemalt aasta ja antud autot omanud seal vähemalt 6 kuud, siis oleks nagu juriidiliselt kõik korrektne. Kui asjal muidugi mingit erilist kurikavalat konksu juures pole. Aga eks näis. Paari nädala pärast tekib mul ehk natuke vaba aega ka, siis saab rohkem asjaajamise ja uurimisega tegeleda.
(02-09-2011, 21:48 PM)diesel Kirjutas: well, aussidel on ju giga-mega mõnusaid masinaid ka. osta kähku veel paar liikurit juurde ja venita kevadeni sääl ja siis paned kondi autosid täis ja subaroo mahub ka peale ja saadad sama rahaga keik seie.
giga-mega all pean silmas tõsiste mootoritega monarosid ja falconeid ja muud taolist kraami. väga nämm-nämm asjandused.
(05-12-2011, 10:38 AM)diesel Kirjutas: väärt mehed saavad igalpool palka. ka eestis. ja väärt meestest on siin väga suur puudus. tule parem kodumaale tagasi. rikkaks ei saa pea alaspidi käies ega ka kuskil mujal maal, kui just businessi tegema ei hakka.Niisugust juttu kirjutava mehega läheks koos luurele.
aga tagasi tulles teeksid isamaalise teo.
lihtsalt minu 2 kopikat.
diesel@paduisamaaline
(26-07-2014, 23:25 PM)miilits Kirjutas: Kas siis nüüd muutusid nimetatud autod ohutumaks, asi pigem selles, et ARK sai "vastu näppe" ja peab tunnistama, et sellise teemaga klienti ei saa ilma jututa ukse taha visata, mida tavapäraselt enne tehti...No kui lugeda autolehe artiklit jm siis umbes nii sealt kostabki, et see on sunnitud käik aga liiklusohutusele see head ei tähenda. Lisaks peavad autol ikkagi olema installitud vasakpoolse rooliga isendile ettenähtud tuled ja teised viled.
(27-07-2014, 22:23 PM)h2rra Kirjutas: Vabandan, aga väga paljud Eesti kaugsõidu autojuhid teenivad oma perele leivakõrvast sõites parempoolse liikluse põhilaternatega Inglismaal... ja sealt veel edasi.
Kas meie autod siis nende silmi siis ei #(pimenda)# pimesta? (emotikon suurte imestunud silmadega)