05-01-2012, 20:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2013, 04:22 AM ja muutjaks oli svenson.)
M6tlesin pikalt kuhu ma selle teema teen ja otsustasin selle siia teha , kuna margifoorumis ilmselt kaoks mu teema kuhugi pudru sisse ära ja vaevalt mõni spetsialist viitsib vastata. Ehk aga läheb siin õnneks.
Muret teeb mulle bmw m51 mootor (2.5 td @105kw).
Nimelt kostub mootorist , mulle tundub ,et ülaosast laginat. Häälest on kuulda , et seda teeb 1 asi kuuest , st et ühel silindril või tema klapimehhanisimis on midagi valesti.
Muidu see auto on sedasi ennem sõitnud juba 10k. ja minukäes ehk mõni tuhat km , aga tahaks sellest lahti saada.
Külmalt polegi seda kolinat eriti kuulda , ta nagu oleks vaiksem ja mootor ise ka nagu siis teeb kõvemat häält , siis minu kõrv ajakski selle vigase pihusti kaela.
Soojalt aga jääb muu mootor vaikseks , aga see 1 asi jääb lagisema.
Ise pakun variandid:
1) vigane pihusti
(Samas ei tahask uskuda , kuna mootorist ei tule absoluutselt mingit suitsu , ega tossu ja ka külmalt käib oma vanuse kohta päris ühtlaselt.)
2) Vigane hüdrotõukur
(Kõik 12 korraga uut osta oleks natuke liiga kallis , kuidas saaks teha kindlaks just täpselt see õige vigane tõukur? )
3) Vigane klapp???
(Kukub äkki sisse vms? Kiilub kinni?)
4)Kepsud, kolvid , saaled jätaks välja , kuna selle läbisõidupele peaks juba pilpad olema.
Õli sai uus. Tahaks kuidagi vea tuvastada , mis on põhivead jne.
Samas tuttvad traktoristid ja muidumehed ütlesid ,et väga hea häälega käib , aga see ei ole selle mootori hääl , selles ma olen kindel.
Muret teeb mulle bmw m51 mootor (2.5 td @105kw).
Nimelt kostub mootorist , mulle tundub ,et ülaosast laginat. Häälest on kuulda , et seda teeb 1 asi kuuest , st et ühel silindril või tema klapimehhanisimis on midagi valesti.
Muidu see auto on sedasi ennem sõitnud juba 10k. ja minukäes ehk mõni tuhat km , aga tahaks sellest lahti saada.
Külmalt polegi seda kolinat eriti kuulda , ta nagu oleks vaiksem ja mootor ise ka nagu siis teeb kõvemat häält , siis minu kõrv ajakski selle vigase pihusti kaela.
Soojalt aga jääb muu mootor vaikseks , aga see 1 asi jääb lagisema.
Ise pakun variandid:
1) vigane pihusti
(Samas ei tahask uskuda , kuna mootorist ei tule absoluutselt mingit suitsu , ega tossu ja ka külmalt käib oma vanuse kohta päris ühtlaselt.)
2) Vigane hüdrotõukur
(Kõik 12 korraga uut osta oleks natuke liiga kallis , kuidas saaks teha kindlaks just täpselt see õige vigane tõukur? )
3) Vigane klapp???
(Kukub äkki sisse vms? Kiilub kinni?)
4)Kepsud, kolvid , saaled jätaks välja , kuna selle läbisõidupele peaks juba pilpad olema.
Õli sai uus. Tahaks kuidagi vea tuvastada , mis on põhivead jne.
Samas tuttvad traktoristid ja muidumehed ütlesid ,et väga hea häälega käib , aga see ei ole selle mootori hääl , selles ma olen kindel.
Pole midagi targemat teha