18-01-2012, 12:08 PM
Ma võtsin seda lahust aga pole veel katseid teinud. aga eks lähiajal pistan mõne asja likku.
(18-01-2012, 20:41 PM)Veteran Kirjutas: Ei taha küll nõustuda, et see mäkerdamine geeliga ja harjaga nühkimine korduvalt ja ikka ja veel kord on uus tase! Aga raskesti ligipääsetavad kohad? Tolmu puudumine lohutab vähe...
Olen leidnud, et liiva - või haavliprits on ikka üle kõige. Ja laskja peab muidugi oskama plekki lasta. Sügavate roostejälgedega kohti töötlen Buvanoliga ning liivapritsiga veelkord üle. Oleks mr. Holmesiga nõus, kui ta ütleks-- elementaarne!
(18-01-2012, 15:00 PM)motamees Kirjutas:(17-01-2012, 17:23 PM)jurkman Kirjutas: ... Paraku nagu hadode ja muu möga korral, "imet" ei sündinud ja tuleb ikka jääda tavapäraste vahendite juurde...Mina nägin "imet" ja sobival juhul kasutan siiani, edaspidigi. Sõida korra oma autoga ilma õlita. Aamen.
(19-01-2012, 10:00 AM)jurkman Kirjutas: Samas, milleks on vaja õlita sõita? ...Selleks, et uskmatud saaksid imet "käega katsuda".
(06-02-2012, 10:35 AM)MeelisV Kirjutas: ma küsiks kah selle rumala küsimuse et millises järjekorras see roostekaitse siis käima peaksKõigepealt roostetõrjevann, siis kruntvärvivann ja siis juba edasi.. !
näiteks kui mul on auto põhi alt selline - millega ma talle nüüd esmalt lähenema peaks ja siis ....
(29-06-2012, 10:53 AM)Envir Kirjutas: Ma ei saa asja promomisest mitte mingisugust (rahalist) kasu. Samas ei tahaks ka, et asjalik asi niisama asja eest teist taga väga maha tehakse.Põhimõtteliselt pole mul muud öelda kui "+1". Ei ole minagi kuidagi edasimüüjaga seotud ning sai proovitud seda roostes mootoriploki peal. Ei ole miskine imerelv stiilis "kannad vahendi pinnale, ootad pool minutit ja tõmbad lapiga rooste maha", kuid toimib ja lihtsustab rooste eemaldamist. Samuti üllatas selle geelivariandi väike kulu: minu kasutuse juures jätkub vist lastele ka
(03-07-2014, 10:21 AM)Romka Kirjutas: Viimasel ajal on mujal maailmas autode tarbeks hakatud pakkuma elektroonilisi korrosioonivastaseid seadmeid.Selliseid asju pakuti juba vene ajal müügivõrgus ning skeeme leidus ka autoajakirjades (väga elementaarne elektroonika) aga miskipärast pole suurt maailmaimet ja revolutsiooni nendega tekkinud roostevastases võitluses. Kui küsimusele vastata siis kogemused kahjuks puuduvad.
>Siin valik eBay pakkumisest<
Hinnad jäävad seal vahemikku 45-150€.
Kas on keegi katsetanud?
Tsitaat:Dear Friends, we have currently over 42,000,000 hits on a video published on Facebook. Please note that the CL1000 used in the video costs over $450,000. If a laser is the proper tool for you, please have some patience and contact us... Thanks