(12-09-2012, 21:39 PM)usku Kirjutas: Miks peakski keegi SINU poolt toodetud sita tasuta ära korjama? Sa ise korjaksid kellegi teise sitta tasuta kokku? Samamoodi nagu sa maksad tarbitavate teenuste eest, on normaalne maksta ka enda tekitatud jäätmete kõrvaldamise eest. Mu vanaema toodab aasta jooksul 200 liitrilise tünni täie prügi. Ja ma maksan hea meelega järelkärutäie eelmiste põlvkondade poolt toodetud kõntsa ära andmise eest 35 EUR ning arvan, et iga normaalne inimene peaks seda tegema.
Maa sisse kaevamine on selline ahvi tasemel probleemi lahendamine.
Ja see, et kõike sai tasuta, mitte midagi tehes ja "võrdselt" oli muide nõuka aeg.
Jutuga jumala nõus.......aga,aga,aga. Kui hakkad tegema nii,nagu südametunnistus nõuab....

saad jalaga tagumikku....... Sellepärast,et igal pool pasundatakse.....ole korralik,sorteeri prügi jne..... Proovige järgi,korjake midagi kokku ja hakake ära andma... ja te saate aru,miks rämps metsa alla rändab. Olen isegi rääkinud prügifirma inimestega. Seal hakatakse ajama mingit vahtu. See on samamoodi,et viiesaja eurone endal käes,põletab seda meie nina all ja räägib,et ei,kõik on nii nagu peab ja kontroll ja puha,.....

Tegelt on kõik üks paras udu. Kui keegi mind ei usu,palun võtke oma vanad ravimid ja lähme "ära andma"...... Enne seda võiks muidugi käia ära mingil loengul....teema muidugi,et "Kui ohtlikud on vanad ravimid,akud,vanaraud,kile jne.".....

Ma muidugi olen ka nõus maksma oma prügi eest,kuid tahaks ikka ennem tasuta ära anda,kui ju räägitakse sellest,et saab.....
Aga ärgem siis heitkem meelt,küll kunagi tuleb uus põlvkond,kes saab siis keskonnasõbralikult käituda ja elada.