18-03-2012, 00:25 AM
oioioi! See "keevitus" Sul küll hea ei ole. Võtab niiskuse vahele ja roostetab veel paremini edasi!
(12-03-2012, 11:37 AM)motamees Kirjutas: Sain kokkuleppele ka ühe MB vraki omanikuga. Nüüd on mul komplekt 16 velgi olemas ja puuduolevad ratta kinnituskoonused ka. Vraki omanik vajas mootorit. Sellisena ta minust maha jäi.
(18-03-2012, 00:25 AM)siilivana Kirjutas: oioioi! See "keevitus" Sul küll hea ei ole. Võtab niiskuse vahele ja roostetab veel paremini edasi!No elan üle ja saan kogemuse võrra rikkamaks.
(24-08-2012, 23:15 PM)motamees Kirjutas: ...
Nüüd tuleb tagurpidi tagasi minna seniks, kuni paak hakkab sisse mahtuma.
(25-08-2012, 06:53 AM)v6sa Kirjutas: ...V6i paned v2iksema paagi...Seda minagi mõtlesin... Siis aga jätsin selle mõtte katki. Hakka seda otsima, sobitama ja väike on ta ka pealegi. Selle aja sees on mul juba pool tööd tehtud ja veel natuke ning originaalpaak ongi paigas. Õige asi õiges kohas, täitmisava kenasti kättesaadaval ja piisavalt suur.
(25-08-2012, 09:45 AM)motamees Kirjutas: Siis aga jätsin selle mõtte katki. Hakka seda otsima, sobitama ja väike on ta ka pealegi. Selle aja sees on mul juba pool tööd tehtud ja veel natuke ning originaalpaak ongi paigas. Õige asi õiges kohas, täitmisava kenasti kättesaadaval ja piisavalt suur.
(30-08-2012, 22:44 PM)motamees Kirjutas: ... Mul tuli mõte kasutada seal hoopis koorma kinnituslinti - ei roosteta ega mädane.
(05-09-2012, 10:36 AM)motamees Kirjutas: Nüüdseks on porilauad küljes. Midagi praegu ümber tegema ei hakka. Eks aeg annab arutust.Ma ei mõelnud "suuri tahvleid", pidasin silmas umbes 1,5-2 mm paksusest materjalist ca 30-40 mm laiuseid ribasid, mis oleksid nagu toetav plaat. Kui kunagi sul vajadus tekib, siis võin olemasolevast lahendusest pildi teha. Vastu pidanud nüüd juba 7 aastat, kusjuures, lisaks aastaringsele jamale, mis seal küljes aeg-ajalt on, tallub seal peal ka vahel juht, remondimees jne. Üldiselt on need plastporilauad vastupidavad asjad, ka külmades oludes. Rihmad kettide asemel - igat sobiv asi
Suured plekitahvlid porilaua seespool - on ainult aja küsimus, millal sealt pragunema hakkab. Seibidega kinnitus kukub muidugi kiiremini läbi.
(06-09-2012, 09:52 AM)Tift Kirjutas: ... Kui kunagi sul vajadus tekib, siis võin olemasolevast lahendusest pildi teha...Ma sain aru küll, millest jutt. Olen selliseid asju näinud küll.
(06-09-2012, 12:26 PM)Coger Kirjutas: Mis selle pritsmeleevendi ülesanne oleks? Kas nt talvel ei teki oht...Kui sa autoga oled sõitnud, siis kindlasti on ka rekka sulle vstu sõitnud. Vihmaga sõites lööb rekka klaasid kohe pimendaks. See on kõik veetolm. Sellesama veetolmu vähendamiseks kasutataksegi sellist matti. Rekkadel on ka kahekordseid porilaudi. Porilaud püüab ratta alt tuleva vee enda sisse ja siis nõrutab joana nurkadest maha. Seesama tolm (mustus) pritsib ka oma auto kõik kohad/küljed täis.