Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Härra tak... enne, kui te "odavautode" suhtes sappi pritsima kukute: konkreetne VW Caddy Kasten on aastast 1997 ehk tänase seisuga 16 aastat vana. Aasta vanem kui Teie...
Auto kohta, mis on ette nähtud töö tegemiseks, mitte koduakna taga poleerimiseks, näeb ta veel päris hea välja.
Kiiresti roostetamine...mu eeslike...
A
(16-02-2013, 19:18 PM)tak35744 Kirjutas: Näide, kui kiiresti roostetavad odavad autod
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 538
Teemad: 13
Liitus: Nov 2011
Maine:
4
Teede olukord mängib rolli,talvel ülesoolatud teed kiirendavad protsessi.Kui talvel vähem soola pandaks,oleks sellel autol ja paljudel muudel autodel vähem roostet.
Maine:
1
Naljakat pole selles teipimises tõesti midagi, sellise auto tagaklaasi vaevalt kellelgi laos niisama vedelemas on, isegi klientidel klaase omajagu kinni teipinud kuniks klaas saabub.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
(16-02-2013, 20:15 PM)Illimar Kirjutas: (16-02-2013, 19:18 PM)tak35744 Kirjutas: Autoremont Lasnagorski moodi
Kahjuks ei näe ma ka siin midagi naljakat...Kuidas siis autojuht peaks purunenud klaasi asendama kui koheselt pole uut klaasi võimalik paigaldada? Olgu see siis rahas, ajas või varuosa kättesaadavuses. Ma usun, et paljudel juhtudel tuleb purunenud aknaklaas ajutiselt asendada kile ja teibiga.
Nalja all peeti vist seda silmas ,et taga kliet on proovitud kojamehega puhastada.
Pobeda Pickup .....
My other favourite toys have tits...
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
17-02-2013, 11:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2013, 11:56 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
(17-02-2013, 00:27 AM)hulgus Kirjutas: Kui vähem soola pandaks oleksite Teie esimene, kes vinguks libeda (või hoopis läbimatu) tee ja mõlkis plekkide pärast.
Olen sama meelt Hulgusega. Ena pirtsakaid, soola ei taha, aga tee olgu kare! OK, aga kuidas?
Illustreeriv video:
http://www.youtube.com/watch?v=KG3kiw34chY
Seal on tonnide viisi veel videosid, mis juhtub kui soola EI panda.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 837
Teemad: 17
Liitus: May 2012
Maine:
3
Eelistan ise ka teid millele soola ei ole pandud, aga kahjuks on enamus inimesi käpardid ja koonerid rooli taga - ergo korralikud naelad tuleb alla panna ja autoga tuleb sõitma õppida (sõitmine ja liiklemine on kaks eri asja).
Olen "spetsiaalselt" parklates autodel rehve vaadanud ja imestanud - või johhaidii - 60 prossa inimestel on autodel sellised rehvid mis lähevad suverehvi arvestusse. (see protsent erineb üle eesti)
Olen ise ka kraavis istunud päris mitu korda (tulevikus istun arvatavasti veel) aga seda ainult kõrvalistel teedel, kus ma tean, et ei ole autosid, ega kõrvalisi isikuid. (Seda ka vastava autoga, mitte igapäeva autoga)
Suure teepeal, kus 30 + tonnised rekad ja oskamatud blondiinid (rullnokad ka) sõidavad siis jumal tänatud, et see asfalt kuidagigi puhtaks saadakse.
Eestis on liikluskultuur natuke (päris palju) vale, et loobuda soolatamisest.
Come to the dark side, we have cookies!
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Söita tuleb osata ka ilma naelteta, ise seda juba möned aastad praktiseerinud.
Naelaga oskab iga juhmard seisma jääda, nüüd katsu ilma hakkama saada.
See, et enamus inimesi söita ei oska on kahjuks fakt.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Maine:
1
Mehed - seltsimehed, me vist ei püsi enam teemas......
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Teemasse tagasi:
http://www.youtube.com/watch?v=OsWqXQcqj4E
Just nii kujutavad ennast ette mõned seltsimehed liikluses.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.