20-09-2013, 13:12 PM
tolleaegse varajase pubekana tean meenutada veel bikini beibe nätsusid ja kleepsusid
Olid tunduvalt ahvatlevamad kui turbo nätsud

(20-09-2013, 20:11 PM)Tom Kirjutas: Aga Eesti elust – mina ei ole rõkkav pimepadupatrioot, olen suhteliselt skeptiline inimene aga kurat võtaks – alles oli meil eelmine riik, kus pidime elama ning selle pasaauguga - mis kandis nime CCCP - võrreldes on Eesti paradiis. Ning ärgu julgegu keegi hakata ajama iba stiilis "kuidas SIIS oli tasuta arstiabi ja tasuta haridus ja tasuta see-ja-teine"!!!
Kas see, et suurte hoobade (võimu) juurde imbuvadki võimu ja raha taga ajavad ärikad, on tõepoolest mingi Eestiga eriliselt seonduv nähtus või äkitsi šokeeriv asi? Täpselt sama olukord valitseb kõikides maailma riikides ning mitte kuskil ei ole "ideaalset valitsust" millega kõik riigi kodanikud rahul on.
Meil on VABA riik, selle juurde kuulub inimesel, kellele siin nii halb elada tundub, õigus ja võimalus asjad kokku pakkida ning sirge seljaga lennujaama jalutada, pileti ükskõik millisesse maailmajakku osta ning lennuki peale astuda. Kas see pole mitte vabadus?!?
(20-09-2013, 20:11 PM)Tom Kirjutas: Meil on VABA riik, selle juurde kuulub inimesel, kellele siin nii halb elada tundub, õigus ja võimalus asjad kokku pakkida ning sirge seljaga lennujaama jalutada, pileti ükskõik millisesse maailmajakku osta ning lennuki peale astuda. Kas see pole mitte vabadus?!?
(20-09-2013, 21:02 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tore jah aga kui kõik tublid ja normaalsed kasutavad seda vabadust.....ja mulle tundub,et vist juba ongi kasutanud.......
(20-09-2013, 21:08 PM)Tom Kirjutas:Ei-ei Tom halba pole selles midagi.Pigem ajab närvi se jutt et..(20-09-2013, 21:02 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tore jah aga kui kõik tublid ja normaalsed kasutavad seda vabadust.....ja mulle tundub,et vist juba ongi kasutanud.......
Ära iiialda. "Kõik". Osad lähevad muidugi, see on ju normaalne. Osad aga jäävad ja teevad siin tegusid. Suuri ja väikeseid, häid ja halbu. Ning osa neist, kes läksid, tulevad varsti tagasi, kogemuse võrra rikkamad. Mis selles kõiges halba on? See ongi vaba maa ja avatud ühiskond.
(20-09-2013, 21:26 PM)krossifänn Kirjutas: Ei-ei Tom halba pole selles midagi.Pigem ajab närvi se jutt et..
"Osta piletid ja lenda ükskõik kuhu"
No kuhu kurat sa lendad kui su pere ja elu/töökoht ikka siin Eestis.
Ei lenda sa midagi nagu nõuka-ajalgi sest palk võimaldab ära elada aga mitte reisidele(lennureisedele) mõelda.
(20-09-2013, 22:26 PM)diesel Kirjutas: kui nüüd uuesti teemasse tulla siis kaheksakümne kaheksanda märksõnad minu jaoks on jawa, kamaz ja enamus aastast valgeid kitleid.
masendav aasta oli.
(20-09-2013, 22:47 PM)diesel Kirjutas: jawa osakond?Ehk on viitsimist rohkem pajatada. Kas enda liigne uljus Jawkiniga oli põhjuseks Kamaziga tutvumisel ?
seuke oli kuskil haiglas või on mul lihtsalt pikad juhtmed?
alustasin üht kena päeva sadulas ja siis seltsis jawaga tutvusime umbes sajase hoo pealt kamazi külgvaatega. seejärel sai poolteist tundi oodatud reanimobiili. olgu kiidetud n liidu tasuta meditsiiniabi.
ja edasi oli mu koduks tükk aega seppo kliinik (väga asjalik koht) ja siis edasi kuni sügiseni mustamäe haigla (ka asjalik ja lisaks palju kenakesi õdesid).
jawa osakonda ei trehvanud. seppos oli veel üks tehnikaga seotud patsient. kaugelt gruusiast pärit mägede poeg, kellest oli joss üle sõitnud.
(20-09-2013, 21:02 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tore jah aga kui kõik tublid ja normaalsed kasutavad seda vabadust.....ja mulle tundub,et vist juba ongi kasutanud.......
(21-09-2013, 09:11 AM)v6sa Kirjutas: Selle lausega lased muu hulgas ennast peldikupotist alla...Väga tabav kommentaar, eriti kui lõikude järjekorda muuta:
Ära lähevad arad ja selgrootud, kes tahavad mugavalt ära elada teiste loodud majas, selmet endale sobiv luua!
Eks seal on ikka parem, kus meid ei ole...
Vähem virinat ja rohkem tegusid.
Teemasse: veerandsajandit tagasi asusime hoogsalt talu rajama, ühes teiste sinisilmsetega, kes arvutada ei osanud. Aeg oli ilus ja optimistlik.
Huvitav nüanss - umbes täpselt veerand sajandit tagasi (17. septembril 1988) sai meie pere rattad alla: mingist kaubandusettevõttest tarbetuna ostetud lombakas, kuid oma ERAZ oli ikka parem, kui toonased liinibussid...
(21-09-2013, 09:11 AM)v6sa Kirjutas:(20-09-2013, 21:02 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tore jah aga kui kõik tublid ja normaalsed kasutavad seda vabadust.....ja mulle tundub,et vist juba ongi kasutanud.......
Selle lausega lased muu hulgas ennast peldikupotist alla...
Ära lähevad arad ja selgrootud, kes tahavad mugavalt ära elada teiste loodud majas, selmet endale sobiv luua!
Teemasse: veerandsajandit tagasi asusime hoogsalt talu rajama, ühes teiste sinisilmsetega, kes arvutada ei osanud. Aeg oli ilus ja optimistlik.
(21-09-2013, 09:11 AM)v6sa Kirjutas:(20-09-2013, 21:02 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Tore jah aga kui kõik tublid ja normaalsed kasutavad seda vabadust.....ja mulle tundub,et vist juba ongi kasutanud.......
Selle lausega lased muu hulgas ennast peldikupotist alla...