08-10-2013, 12:55 PM
Jäi selline asi silma: Osta endale audi...Remondi arveid naudi
(11-10-2013, 01:14 AM)viplala Kirjutas: Poliitilist huumorit ka vähe, või siis... tegelt mul on sitamaitse suus.
(07-10-2013, 12:57 PM)deeremees Kirjutas: On sellist asja keegi tähele pannud. Sobib küll siia naljanurkaKas see ongi "idioodi järjekindlus" ???
http://www.ohtuleht.ee/530806
(18-10-2013, 14:34 PM)v6sa Kirjutas:(17-10-2013, 22:01 PM)mlsluik Kirjutas: Tõlgiks hea meelega eesti keelde ka aga see oleks arvatavasti viimane postitus mul siin foorumis...
...
Ma olen nõus riskima: saatke keegi keeleoskaja riimitud tõlge mulle ja ma suurima heameelega lõikan loorbereid...
Või näppu, kui adminnidele ei meeldi
(18-10-2013, 19:59 PM)mlsluik Kirjutas: Aga ok, kes eestikeelse tõlke annab saab minupoolt aasta keeleteadlase auhinna (Nelipakk kodumaist)
Kohe lisaks juurde et tegelikult pole asi üldse ropp, selles nali paitubki. Nagu näiteks anekdoot "Kindral noomivalt", üdini roppusi täis kuid siiski tegelikult ei ole tegu mingi roppusega..
Algne teks eelmisele videole ka lisaks:
- Что за ебань с зажигалкой, неужели было жалко,
желторотому китайцу, что чесал за пультом яйца,
газа больше захуячить,
хуй там, надо же заначить.
Тупорылое созданье, нет ни капли пониманья, что когда ты с сигаретой, не нужны тебе миньеты, нежно просто зажигалку, хуй там нахуй, было жалко. Ходишь блядь, как хуем битый, сраный, грязный и небритый. И про все готов забыть, когда хочется курить. Вот еще одна такая, хуй там, тоже вся пустая. И тогда идешь к прохожим, с недовольной, глупой рожей. Дайте люди бля огнива, А они тебе игриво - Да легко братан, не жалко - вот тебе блядь зажигалка. Вроде все, конец мученьям, скоро будет облегченье. Вот она пизда зараза, До краев полна бля газа. Чиркнул раз, но хуй там - темень. Вылетает сука кремень. Вот тогда бля сводит яйца, хочешь взять того китайца, и понять, что по ебалу, сапогами будет мало. В жопу хуй ему грузинский, чтоб не пиздил газ российский.
(19-10-2013, 16:37 PM)Basilio Kirjutas: Aga tõsise teaduse kõrval pole see mitte kui midagi!
tsitaat: Igal aastal Harvardi ülikoolis üle antavad liba-Nobeli preemiad tunnustavad maailma napakamaid teadustöid.
(18-10-2013, 23:04 PM)karlarnold Kirjutas: Aga ok, kes eestikeelse tõlke annab saab minupoolt aasta keeleteadlase auhinna (Nelipakk kodumaist)
välgumihkliga on mis kepp
kas tõesti ei raatsinud teps
kollase suuga hiina naga
kriipis mune mis puldi taga
gaasi rohkem sisse trukkida
liige on vaja seal rikkuda
rumala lõustaga olendid
mõistmist tilkagi polegi
et kui hoiad käes sigaretti
pole vaja sul mingeid minette
vaja on tulemasinat lihtsalt
liige liikmele olite ihnsad