Sorri, sorri, et tahtmatult offtopikut tekitasin. Püüan selgitada, mida ma silmas pean.
(27-10-2014, 00:59 AM)Regardman Kirjutas: Normaalne inimene ei pane mahakantud tööhobust puki otsa ja ei käi seda rulliga värvimas, nii, et aknadki värvitud. ![Big Grin Big Grin](https://forum.automoto.ee/images/smilies/biggrin.gif)
Minu keskkooliaegne psühholoogiaõpetaja väitis, et kui keegi ütleb, et ta on normaalne, siis tuleb ta kiiremas korras seevaldisse saata
![Big Grin Big Grin](https://forum.automoto.ee/images/smilies/biggrin.gif)
Inimestele on tihtipeale omane must-valge mõtlemine, nähakse ainult äärmusi. Ehk siis nõukogude võimu postulaat: kes ei ole meie poolt, on meie vastu. Pean silmas, et viimse seibini perfektselt taastatud musta numbriga bussi ja rulliga värvitud (aknad kaasa arvatud) eksmplaride vahel eksisteerib hulganisti vahevariante, pealegi läheb skaala rullvärvimisest veelgi edasi, kahjuks halvemas suunas. Et kui on valida "rõve monument" bussijaamas ja lihtsalt roostetav vrakk kellegi tagahoovis, siis pean esimest ikkagi paremaks. Ja kui too vrakk (vaatamata omaniku lubadusele asi korda teha) ühel päeval ikkagi "nööpnõelastub", siis ei jõua nutulaulu ära kuulata. Mulle meeldib mõelda, et kõigest, mis siin Maa peal on, peaks võimalikult paljudele inimestele kasu olema. Olgu siis tegemist mingi tehnikaobjekti, rahakopika või inimesega. Marsielanikel on muidugi üsna poogen, millises Maa geograafilises punktis mingi objekt paikneb ja millises seisukorras ta on.
Võibolla soodustab minu "perversseid" mõttekäike see, et väikestviisi tegelen ühe sõiduauto "monumentaliseerimisega". Taastamiskõlblik ta kahjuks pole (selleks on kobedam toorik), emeksisse viies miljonäriks ei saa, ja nii haudusingi välja monumendi variandi. Pakub tulevikus rõõmu nii mulle kui ka neile, kes mööda sõidavad või külla tulevad.
(27-10-2014, 00:59 AM)Regardman Kirjutas: Lihtsam on vanatehnikat harrastada, kui seda puki otsas vaadata.
Selle väite kohta ootan põhjalikumalt selgitust, ei saa pointile pihta.