Postitused: 1,348
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
mul hetkel mingi Partner, mille Walbro karpa jebib kuidagi.
Maamehemõistusega sisse vaadates, korda ei saanud.
Viisin teenindusse, tehti ära, 5x töötas, siis tuli sama jama.
Poob kinni, kui soohjeneb, tühikäigul ei tööta jms....
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Mis sa Jossu teed nalja või,need kettad on sellised saiad,et vähe pole,tegin spetsiaalselt katse mitu lõiget saab teha selle juustuga 50x6 latist. Juust lõikas minu mäletamist mööda mingi 4 lõiget,würthi ketas lõikas täpselt 9 lõiget. Autoplekki selle sitaga lõikad siis suu on rohkem tolmu täis kui asi väärt.Pole nii rikas,et sellist sitta osta,kokkuvõttes tuleb juustude ostmine kallim kui 1 korralik ketas.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
12-10-2014, 19:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-10-2014, 00:04 AM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Nagu paar milli on kulunud, nii hakkab Luga silmnähtavalt kahanema. Kas vajab suurt joonkiirust, või ongi seestpoolt nõrgem? Kuidas neid tehakse- võibolla trentrifugaalvaluga? Siis sahvtisem kogunebki äärele? Küsiti, kas sobib millegiks. Sobib küll- jahilaskjatele pigiketta asemele. Liivapuru saastab palju vähem kui asfaldikillud
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Selline tore haamrike:
http://mb4.live.hot.ee/rps/D/2612709.JPG
Iseenesest ei olegi vaatepilt väga haruldane, on nähtud neid enne ja näeme ka tulevikus. Trikk on antud juhul selles, et vägitükiga sai hakkama mu viieaastane tütrepoeg
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 701
Teemad: 18
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Nüüd endal ka kogemus Luga ketastega olemas. Kunagi K-Rautas käies poetasin paar tükki korvi. Mitte metalli omad vaid kivilõike kettad. Ei hakanud teemantketast paari keraamilise plaadi jaoks ostma.
Igatahes need Luga kettad ei kõlba kuskile. Esiteks terve lõikejälg on mingit kõrbenud musta sodi/tahma täis ning teisks ketas hakkas mõlemalt poolt narmendama. Nagu kihid oleksid lahti tulnud. Peal ühe lõike ma rohkem ei julgenud teha ning sain töö lõpetasin vana kettaga.
Saast ühsõnaga.
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Eks hädad algavad ikka sellest, kui soovitakse osta odavaid ja häid asju. Kaksühes.
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Rasta ketastega head kogemused üldiselt, vahest kipuvad liiga hästi lõikama, pisikesel makital tuleb jõust puudu muidu aga saab kaua ja palju lõigata. Sealjuures vähese tolmu ja kärsahaisuga nagu luga seda tekitab.
Decora oli nende müügipunkt kust mina neid hankisin. Hinnaklass pole odavaim, pigem senna keskmise kanti
Postitused: 971
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Pistsin ka K-rautas neid kettaid paar tükki korvi ja täna garaazis just mõtlesin et nii paksu ketta kohta (1,5 mm) lõikab päris eduliselt. Mingit ülikiiret kulumist ka nagu ei täheldanud.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
(27-10-2014, 21:29 PM)Tom55 Kirjutas: Kas keegi on näinud poes üksikult müügil selliseid lõhikuga silmuseid/padruneid, mida saab narrega keerata. Narre ava on siis tsentrist väljas. Loodan, et saate aru Olen selliseid näinud ainult komplektides.
Avasilmusvõtmed siis asjadel nimeks.
http://www.kamasatools.com/et/Produkter/...svtmed-mm/
Kamazat julgen soovitada! Tööjuures selline komplekt igapäevases kasutuses ja aastaga pole veel ühesti jubinast seal jagu saanud:
http://www.kamasatools.com/et/Produkter/...saline-mm/
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
crowfoot wrench võimaldab õiglase hinnaga interneedusest leida kõnealuseid tööriistu.
Liitus: Dec 2011
Maine:
0
Teab ehk keegi juhatada, kas Eestis kusagilt on võimalik osta XZN M17 võtit. Würth ja Baltic Bolt sellist ei müü.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
sonicut esindab balti autoosad.
lunas lõppeb kuueteistkümnega valik ää.