Postitused: 134
Teemad: 7
Liitus: Sep 2014
Maine:
1
nii täna vaatasin sõiduaeg siis kontakte (kontaktide vahel on selline sinine tule pilv et koguaeg põhimõtteliselt jõhkralt sädeleb)Sõber ütles et ära praegu rohkem sõida sest muidu pidid kontaktid ära kuluma vms
Lapse suu seletab rohkem, kui mehe.
Postitused: 6,995
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Kondensaator pekkis?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
1
(11-03-2015, 20:56 PM)Marko Kirjutas: Kondensaator pekkis?
no mul oleks võimalik välja vahetada sest mul 1traktori magneeto on olemas aga ei oska neid vahetada ja kardan midagi tuksi ka keerata seal :d
Maine:
1
Täna juhtus siis mootoriga suur probleem nimely v6tsi. Silindri ja selle pea lahti ja k6in tikkpoldid tulid pesast v2lja,ja v2ntv6ll loksus vasakule paremale ja avastasin simmerplaadi all kas laager kulunus v6i pesa sest laager loksus vabalt sees ja keerles aga homme 6ritan mootori juppideks v6tta ja teise doonoriga terve kokku saada ja homme ostan uued laagrid ja uue tihendikomplekti
Postitused: 365
Teemad: 81
Liitus: Jan 2012
Maine:
9
Väntvõll või natuke külgedele loksuda... arvestades probleemide jada siis 10 lk tuleb juurde...
Omaette nokitseja.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(13-03-2015, 00:51 AM)Tsistern Kirjutas: ... arvestades probleemide jada siis 10 lk tuleb juurde...
Aga kui püssi põõsasse ei visata, siis on poiss sügiseks mootoriga nii sina peal, et lahti võtmine ja kokkupanek käib kinnisilmi.

Edu ja kannatust!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
1
Täna sai siis tervele mootorile tutikad laagrid ära ostetud ja suur tihendikomplekt ja uute tikkpoltide jaoks võtsin 10eurost keermeliimi (kuradi kallis oli

)Ja siis võtsin täna mootori laiali,ühe karakteri sain kätte aga teise karakteri küljes väntvõll sest ma ei saa väikest siduri hammakat ära,ootan kuninaabrimees tuleb siis saab vast tõmmitsaid (kui ma neid kasutada ka oskaks

)
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
tõmmitsa kasutamise põhieeldus on hammakas olev peen keere. viimaseotsa mootoritel see keere puudub .
kui osandamisega juba niikaugel oled , siis tegelikult saad väntvõlli käevahel ka välja lüüa , nii hammika kui karteripoole seest ühe matsuga .
seda juttu on nüüd pisut hilja rääkida , kuid kas oli ikka hädavajadus mootor poolitada , olid lõtkud nii tuntavad ? ja kui olid , siis kas kepsulaager tihe ? peaksid asjad ju ühelajal õhtule saama , enamvähem . tähendab jutumõte on : mootori koostamine on üpriski peenike protseduur ja nõuaks pisukest vilumust . loomulikult töökäigus õpib kõigeparemini , kuid asju emexisse saatmise potensiaali on kõvasti kui nõkse ei tea .
Postitused: 62
Teemad: 13
Liitus: Mar 2014
Maine:
0
Enne kui keermepolte hakkad kinni pigistama, siis peaks ettevaatlik olema, sest need on kerged purunema.
Maine:
1
igatahes proovisin originaal tõmmitsaga ja mul keermed kulunud aga viin naabrimehe kätte õhtul vist selle aga kuidagi saab veel seda hammakat kätte?
Muidu mul 2mootorit laiali ja 3karakterit on pliidi peal lasen emal varsti tule alla teha ja siis kui kuumad peaksid välja kukkuma laagrid?
Maine:
1
Nii sainväntvõlli karakterist lahti,tegutsesin nii et panin siduri hammakale selle poldi otsa (poole peale keerasin) ja siis hoitsin karakterit kinni ja haamriga paar kopsu sinna väikese sidurihammaka poldile ja lahti ta tuligi
Postitused: 6,995
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Karakter=karter.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Karakter=iseloomuga karter?
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
1
No läks sassi se sõna

igatahes ma pool päeva sõna otseses mõttes kuumutasin seda mootorit pliidl pluss veel kuumapuhuriga ja koguaeg peksin ümmarguse asjaga ja haamriga laagrit välja aga ei tulnud lõpuks käisin naabrimehe juures ta vaatas asja ülesse läks kuurialla kaks haamri pauku ja tuligi laager ära (asi oli sellest ma lõin koguaeg seda valele poole

)
Ja nüüd küsimus sellega kui panen tutikad tihendid vahele siis pean mingi määrdega need kokku ka tegema et järgmine kord tuleks ilusti lahti? mul oleks tavalist õli ja hästi natuke on ka tavotti
Postitused: 422
Teemad: 25
Liitus: Sep 2010
Maine:
6
Asjalik naabrimees,vast oskab nõustada ka sind,kui foorumlased alati pihta ei saa.Tubli oled ikkagi.
Maine:
1
nii täna õhtul lisan siia pilte mis seisus mootor on olnud ja milline praegu jne.Igatahes olin asju kokku panemas väljas ja tädi tuli koos mehega külla ja ta aitas mul mitme päeva töö ära teha,nimelt tegime uued tikkpoldid (mida ma oleks osanud teha aga ei saand tikkpolte vanu välja) panime tutikad kolvirõngad peale(üks rõngas 1.50)
Igatahes ootan esmaspäeva kuna ostsin valed laagrid sidurile ja esmasp saan mootori kokku laduda ma loodan