(08-05-2015, 00:55 AM)Tift Kirjutas: Ok, maitus, kui sa tahad, et keegi sinu eest otsingutöö ära teeks ja sulle sobivaima, odavaima ja parima variandi välja otsiks, siis nii ütlegi. Muidu aga hangitakse vastavat infot sellistest ettevõtetest, kes tegelevad selliste asjadega - Baltflex, Hüdroscand, Exan, Hiflex, Polar-Technik, Hydropower(see peaks olema hea koht
), vahest kindlasti veel lugematu hulk neid... võta aga vaevaks.
Huvitav, et sul, minu tegemistest rohkem teades, on selline arvamus, et ma midagi ise ei tee ja ainult teiste peale loodan? Ma omateada olen selle massina juures ju kõik ise teinud. Ok, treinud ma ise ei ole, aga joonise treialile vähemalt ikkagi. Loomulikult olen ma saanud siit palju teoreetilist abi, leidnud palju detaile ja sinu ja mõne teisegi Ksf- i puhul, loodan, et sõbragi

. Kui ma siin midagi küsin, siis ma ei eeldagi, et keegi peaks minu jaoks kusagilt midagi otsima hakkama, vaid loodan, et keegi lihtsalt midagi teab ja oma teadmisi jagab ja sellega minu otsimisvaeva vähendab ja aega säästab. Ja kui minu nö probleem, mida tegelikult üldse probleemiks ei saa nimetada, kellelegi isiklikku huvi pakub ja ta sellepärast midagi otsima hakkab ja seda infi siin pärast jagab, ei tähenda küll seda, et see inimene midagi kohusetundest foorumikaaslase vastu teinud oleks või et see talle suur koorem oleks olnud. Pealegi on olemas ka inimesi, kellele teiste aitamine lihtsalt rõõmu valmistab- arvan ka ennast selliste hulka

. Kõike korraga ei jõuagi. Näiteks sai Marta omale kahe viimase õhtuga kõik "veevärgi" torud külge ja siis on enne magamaminekut ennast arvuti taha seades lihtsalt meeldiv kui leiad foorumist vastuse mõnele küsimusele, mis juba aegsasti esitatud on. Ma tegelikult ei saagi aru, et mis vahe on, kas leida tehniline lahendus kusagilt internetist ise või küsida kellegi käest nõu. Mõlemal juhul kasutatakse teiste tarkust ja keegi on ka vaeva näinud, et oma teadmised kirja panna ja internetti üles laadida. Vastasel juhul peaks hakkama jalgratast leiutama....
Mulle aga pakub puht tehnilist huvi (samuti nagu see Marta ehitamine üldse) selle vana, sisuliselt igavesti kestva filtri taastamine ja seda ma olen juba maininud ka. Sõelasid on täitsa võtta:
http://www.pmkaubamaja.ee/index.php?page...33&lang=et ja korpus on ju ka olemas ja vaja on leiutada sinna otsa ainult see kuulklapp vedruga ja eks ma leiutan ka. Ja see ei oleks mitte kõige keerulisem asi asjade nimekirjas, mis ma juba Martale leiutanud ja teostanud olen

.
Muidugi saaks kõik asjad osta, terve traktori saaks osta ja sel juhul oleks ta mul juba ka ammu olemas olnud, ja kindlasti palju uhkem ja hea õnne puhul ka odavam kui Marta, aga mida ma sel juhul üldse siin teeksin

!!!