02-03-2016, 11:58 AM
Mina sain vastuseks 21. Huvitav, kas ma olen siis selline kolmveerandloll tugeva kalduvusega täislolli poole?
(02-03-2016, 11:58 AM)kr8nik Kirjutas: Mina sain vastuseks 21. Huvitav, kas ma olen siis selline kolmveerandloll tugeva kalduvusega täislolli poole?
(29-02-2016, 19:00 PM)mlsluik Kirjutas: Natuke ülepaisutatud tundub minu meelest olevat see tsirkus, suht muhe lõõpimine oli ju tegelikult mida me ka ise vene riigi ja rahva suhtes isegi teeme vahest.... näiteks vaadates võimalik vaid venemaal ja siis omakeskis komenteerides
(03-03-2016, 23:24 PM)alfredo Kirjutas: sai otsitud börsist haagist ja muu hea hulgas pakuti sellist asja. näitasin prouale kaa, arutlesime, kuidas ja mismoodi tarvitada, päris ühesele seisukohale jõudnudki. üldiselt tema keeldus ümberõppest, mina kasutamisest, oleme vist vanamoodsad või muidu vähe hälbega.
(04-03-2016, 20:06 PM)mlsluik Kirjutas: K: Kuidas kõlab "noku" imestavas käändes?
V: "Tohoh till ae
Ja surnud part seto keeles olevat "kutupiilu"
(05-03-2016, 00:07 AM)hillar2 Kirjutas:(04-03-2016, 20:06 PM)mlsluik Kirjutas: K: Kuidas kõlab "noku" imestavas käändes?
V: "Tohoh till ae
Ja surnud part seto keeles olevat "kutupiilu"
Kui sai täitsa latsekene oldud siis võrokeele laagris helistasime 1182 ja küsisime, kuidas on võru keeles surnud part. Paari aastaga sai see neile selgeks õpetatud. Nüüd ei ole katsetanud mis vastavad...
(05-03-2016, 01:56 AM)Telc Kirjutas: Kuulnu' parts, võiksid ju vastata kui päriselt võro või seto keelt oskavadOlõi kuulnu!
Tsitaat:Politsei- ja Piirivalveamet
7 hrs ·
INFO: 06:59 Audru vallas on taksos mees ja naine, naine soovib metsa joosta, aga mees ei jookse järgi, kuna tal on kingad jalas.
7 hrs ·
LIIKLUS: 06:32 Kuressaares liigub autoga ringi joobes seltskond, autos on üle viie inimese.
9 hrs ·
LÕHKUMINE: 04:59 Alatskivi vallas lõhkus sõber ära mööbli ja ahju.
11 hrs ·
EKSINUD INIMENE: 02.50 Mees helistas politseisse ning ütles, et ta oli Tallinna kesklinnas, kuid on nüüd eksinud. Politsei positsioneerimine näitab, et ta on hoopis Raplas. Mees kõnnib valguse poole ning annab teada, kui näeb mõnd silti.