Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Mul augustis hakkasid vinnid-punnid tulema, kerge sügelus kaasnes. Meenutasin siis mida ma sisse olin võtnud. Alkoholi polnud ammu tarbinud, toidud, kohvi ja joogivesi ikka samad. Tuli välja, et olin teleka ees õhtuti hakanud poest toodud tomatimahla tarbima ja ikka pool liitrit või rohkem õhtu jooksul. Maitseb paremini kui õlu näiteks. Lõpetasin päevapealt selle harjumuse. Nüüd on tervis jälle korras aga septembris sain nahaarsti juurde numbri detsembriks. Eks käin seal ära ja kuulan kas ikka oli tomatimahlast või Läti lasteaedades samal ajal levinud haigusest. Seal olevat kaasnenud palavik ja muud sümtomid, mida mul polnud.
Niipalju siis ohtlike ainetega ümberkäimisest ja joogivee ohtlikkusest organismile.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(05-12-2016, 11:26 AM)aavu Kirjutas: Mul augustis hakkasid vinnid-punnid tulema, kerge sügelus kaasnes. Meenutasin siis mida ma sisse olin võtnud. Alkoholi polnud ammu tarbinud, toidud, kohvi ja joogivesi ikka samad. Tuli välja, et olin teleka ees õhtuti hakanud poest toodud tomatimahla tarbima ja ikka pool liitrit või rohkem õhtu jooksul. Maitseb paremini kui õlu näiteks. Lõpetasin päevapealt selle harjumuse. Nüüd on tervis jälle korras aga septembris sain nahaarsti juurde numbri detsembriks. Eks käin seal ära ja kuulan kas ikka oli tomatimahlast või Läti lasteaedades samal ajal levinud haigusest. Seal olevat kaasnenud palavik ja muud sümtomid, mida mul polnud.
Niipalju siis ohtlike ainetega ümberkäimisest ja joogivee ohtlikkusest organismile.
Olles kokku puutunud samasuguse probleemiga, siis pakuksin diagnoosiks "nõgestõbi" Isegi mahlade joomisest võib tekkida. Nahaarst pakkus põhjuseks "pestitsiidid" . Mina sain pestud viinamarjadest.
https://et.wikipedia.org/wiki/Pestitsiid
Parimat h2rra
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Maine:
30
(05-12-2016, 23:34 PM)JaakH Kirjutas: (05-12-2016, 12:59 PM)Basilio Kirjutas: (05-12-2016, 12:03 PM)kass Kirjutas: Vb pakub ksf!-dele huvi - mul oli ükspäev iste vormitu! Ja habe sügeleb!
Iste(pink) oli süldist tehtud? Mis sügelemisse puutub, siis laisad pesevad, usinad kratsivad.
ehk isand Kass pahaks ei pane siis mu koer kratsis kah lõua alt. Kahtlustasin kärntõbe ja loomakliinikus tehtigi kindlaks et ongi..... Sai mitme saja juudirubla eest tohterdatud ja terve.... Ilmselt sul sama asi.
Parasiitide tõrje tuleb teha. nii seest, kui väljast. Tervel kassil on tulnud tagant ikka pabulad ja vormilised. Et soolikad lõpuks puhtaks saaks, tuleb teha
klistiiri Kas kassidele kah nii tehakse?
Vastus: ei tea
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Maine:
30
Kassid jahivad ikka sulelisi lindusi ja topivad oma nina esmalt uudistamiseks liialt ligidale... lindudel on aga palju palju parasiite. Eriti suurematel, sest nende keha pindala on suurem ja sinna mahub neid rohkem ilma omavaheliste maade jagamiste ja valitsemistega (luik ; kotkas; varblane ; vint... jne). Ehk tuleks ka sulistele klistiir ja muu parasiitide tõrje kontrolli alla sääda?
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(06-12-2016, 12:14 PM)linnuke Kirjutas: Kogu seda sitast ilmaelu tuleb vaadata läbi huumoriprisma,muidu kõnged ära
Jääb üle vaid nõustuda. Sain selle selgeks juba kunagises töökohas ca 15a tagasi, kui asi väga skisofreeniliseks kiskus. Asja tuli võtta nii nagu istuksid tsirkuses esimeses reas ja sööksid popkorni...
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(05-12-2016, 09:55 AM)kass Kirjutas: (05-12-2016, 01:08 AM)veix__ Kirjutas: Saastatud joogivesi on aeglane tapja ja üldiselt teda ei oska selles teos kahtlustadagi. Tagajärgedest rääkides räägime ikkagi aastatest või aastakümnetest.
See, et joogivesi tervisele kahjulik on, see ei ole kellelegi muidugi uudis. Õnneks uus valitsus on hakanud rahva tervise eest hoolt kandma ja loodan, et ka joogivesi saaks väikese aktsiisiga maksustatud.
Siit moraal - tuleb rohkem juua destilleeritud jooke.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(06-12-2016, 12:37 PM)Basilio Kirjutas: (05-12-2016, 09:55 AM)kass Kirjutas: See, et joogivesi tervisele kahjulik on, see ei ole kellelegi muidugi uudis. Õnneks uus valitsus on hakanud rahva tervise eest hoolt kandma ja loodan, et ka joogivesi saaks väikese aktsiisiga maksustatud.
Siit moraal - tuleb rohkem juua destilleeritud jooke.
Nagu keskaegses Tallinnas, kõige tervislikum olla olnud õlut juua.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Ärge küberkiusake vaest küberkassi, ma lugesin, et selline tegevus võib viia enesetapuni. Kahju oleks kui kass lusika nurka viskaks süstemaatilise grupiviisilise küberkiusamise pärast.
http://www.lasteabi.ee/kusimused-ja-vast...usamine-11
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Kas kellelgi on reaalseid kogemusi, millised LED-pirnid võiks panna 12V 21W pirnide asemele? Eesmärk oleks võimalikult tugev valgus. Täna proovisin ühte varianti, aga ei olnud parem kui tavaline hõõgniidiga pirn. Tagurdamistule jaoks tahaks.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(09-12-2016, 00:43 AM)veix__ Kirjutas: Kas kellelgi on reaalseid kogemusi, millised LED-pirnid võiks panna 12V 21W pirnide asemele? Eesmärk oleks võimalikult tugev valgus. Täna proovisin ühte varianti, aga ei olnud parem kui tavaline hõõgniidiga pirn. Tagurdamistule jaoks tahaks.
Hõõgniit ongi tugevama valgusega kui led.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
30
(09-12-2016, 12:16 PM)Maanteemuuseum Kirjutas: (09-12-2016, 12:05 PM)hulgus Kirjutas: (09-12-2016, 00:43 AM)veix__ Kirjutas: Kas kellelgi on reaalseid kogemusi, millised LED-pirnid võiks panna 12V 21W pirnide asemele? Eesmärk oleks võimalikult tugev valgus. Täna proovisin ühte varianti, aga ei olnud parem kui tavaline hõõgniidiga pirn. Tagurdamistule jaoks tahaks.
Ega Sul voolumõõtja kaudu Narvaga ühendatud pole?
Pane selline halogeen sisse, kui valgust vaja. Just pildusin LED pirne välja, mille eelmine omanik oli salongivalguseks pannud. Udupeen s--svalgus oli küll, aga täiesti kasutu. Näed, et midagi põleb, aga mitte rohkem.
Ei tea küll mis autoga tegu, aga lahenduseks ka eraldi uus lamp, stange alla vms.
Autode led-pirnide pole kursis, aga toas olen kõik hõõglambid, halogeenid jms välja vahetanud ledide vastu just põhjusel, et väiksemate wattidega saab suurema valguse, kuna lambipesad ja kuplid on tänapäeval tehtud plastist ning lubatud vaid kuni 40 või 60 w sinna toppida, siis see valgus mind ei rahulda. Samadesse pesadesse keeratud 10-14 w led-pirnid annavad valgust nagu 100-120W hõõglambid ja tare tüki maad valgem. Kokkuhoiust ei maksa nende hinna puhul rääkida, peamine on ikka valgustugevus.
Maaanteemuuseumile: Tubane teema areneb siin...
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=42934&pid=295934#pid295934