Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
20-02-2017, 12:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2017, 12:37 PM ja muutjaks oli
karvik.)
(20-02-2017, 08:57 AM)Basilio Kirjutas: (19-02-2017, 20:14 PM)Provoker23 Kirjutas: Kui suur peab olema pingeregulaatori väljundpinge mis akule tagasi jõuab kui mootor töötab. Hetkel on nüüd seis mul mootoriga nii, et kui tühikäigul tiksub, siis on seal kuskil 10-11V juures pingeregulaatorist väljundjuhtme ja massi vahel. Kui törtsu gaasi annan, siis viskab koheselt 18-20V juurde. Kas ka pikemalt kõrgemaid pöördeid hoides pinge nii kõrgeks jääb, ei oska öelda kuna ei tahtnud väga tossutada kinnises garaažis. Kaine mõistus ütleb, et võiks jääda sinna max 15V juurde aga kuna kindel ei ole, siis küsingi.
Regu paistab lühises olema jah. Genekas annab nii palju kui torust tuleb. Minu kogemuste järgi hakkavad kusagil 17 V juures juba tarbijad teispoolsusesse minema.
Kui regu lühises, siis ajaks gene ja regu vaheline ala suitsu.
Reeglina lühises regu võtab kiirelt kaasa ka gene. Gene saab ka otsa tihti, kui üks faasi otstest on lahti või kehva ühendusega, aga antud juhul on see pigem koht kuhu tähelepanu pöörata ja ei puutu sellesse veasse.
Kui on kuue otsaga regu, siis kuues ots ei saa ühendust ja regu ei oska asjaga tegeleda.
Tavaliselt on see kuues ots natuke peenema juhtmega, aga kuna hiinlased teevad kõik ühepeenikeste juhtmetega, siis on seal plus ja miinus, kolm faasi ja "nuusuti" ehk siis see kuues ots. Faasid lähevad genesse, pluss läheb tavaliselt otse akule ja miinus siis raami või akule. See kuues otsa läheb sammuti aku plussile. Juhtmete kokkuhoiu arvelt kiputakse see juba kusagil regu juures ühenduma pluss otsaga.
Kui viie otsaga regu või nuusuti häda ei ole, siis vutavuta poodi ja uus regu. Või kolb sooja ja juppe sortima!
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
20-02-2017, 13:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2017, 13:31 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
Vend Karvikul on õigus, viga võib olla ka mingil põhjusel tekkinud pingelangus või katkestuses otsal, mille järgi regu pinget hindab. Olen kunagi sellise asjaga vitsad saanud, et süütelukus tekkis ühe valesti ühendatud jubina pärast pingelang ja täiesti korras regu sundis genekat andma 17-18 V nii et lambid hakkasid krõks ja krõks läbi minema.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 347
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
Ma panin niiskuskindla puiduliimiga. 2 aastat vastu pidanud.
Maine:
13
21-02-2017, 00:10 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-02-2017, 00:11 AM ja muutjaks oli
karvik.)
See nelja otsaline jäi mainimata jah. Selle puhul aitab ka poodi minek.
Kas see pinge oli laes koos akuga või ilma? Kui aku puudu ja mõõdad, siis võib juhtuda, et mingid piik pinged mida tester uljalt näitab. Tegelikus ei pruugi nii kõrgele küündida ja asi korras.
Minuantud skeemijupp sobib ka sellisel juhul kui on ainult kaks juhet gene poolt tulemas. Siis tuleb lihtsalt üks ahel vähem juppe külge panna.
Skeemil on üks tibatilluke viga. Nimelt on üks saabas(seekord ei olnud mina) joonistanud dioodid kõik faasidest eemale. Tegelikult peaks ikka olema ühed faasipoole teised eemale. Skeemil siis ülemised ühtepidi alumised teisipidi. Kuna regu osa silda ei mõjuta, siis tuleb sild külge joota ja selle järgi orienteeruda, kumb miinusesse ja kumb plussi.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Kas meil läheb ka suitsuliha keelu alla, oleme ju suure pere pailapsed?
http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uud...d=77288930
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
46
(21-02-2017, 07:38 AM)mlsluik Kirjutas: Ma ei tea kas asi on minus või milleski muus aga seda keeldu ei jõua ära oodata, ideaalne võimalus müüa althõlma suitsusinki üüratu hinnaga
Uus kuum teema on siis
salasink?
Maine:
46
Maine:
13
Täitsa põnev oleks teada mida selle all täpsemalt mõeldakse, et kas ainult suitsusauna liha, või on ka näiteks off-set smokerid ja grillid tervisele kahjulikumad võrreldes selle jamaga mida tehased "singi" pähe müüvad?
Postitused: 462
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.