Postitused: 605
Teemad: 191
Liitus: Jan 2006
Maine:
20
Jah, mootor on 67-l ja MM-l sama, erinevus on vaid küljesolevais agregaatides.Erinev on generaator, veepump,starter,
süütejagaja, kollektor, karburaator ja vasakul ploki küljel olev jahutusvedeliku vooliku otsik.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Kui juba arvuti sai Automoto lainele seatud, siis ka mõni sõna Gaz M1 projektist. Hõisata suurt midagi ei ole. Enamus tööd käib arvuti taga. Ikka otsin mööda maailma juppe taga. Puudu on ikka veel väga palju. Idanaabrid pakuvad kõike. Väga tõsised autokollektsionäärid on minu tegemistest huvi tundma hakanud. Keegi on neile vist selle meie Automoto foorumi EMKA projektipäeviku ära tõlkinud, sest ma ei usu et seda Google tõlke abil teha saab. Igatahes kaks pakkumist on laual. Üks pakub kogu tehnilise materjali, st. võimaluse eest kasutada minu autot näidisena, kui valmis saan, küllaltki ahvatlevaid tagavaraosasid (pedaalide sõlme ja mehhaaniliste pidurite täiskomplekti). Küsimusele kus ta mootori saab, ütles et leiab. Teine on see sama Ukraina miljonär Igor, kellest on siin postitustes juttu. Pakub abi eest mootori ja käigukasti leidmisel, minu KGB Volgale täiesti kasutamatta originaalset raadiosaatjat, kusagilt endistest sõjaväe ladudest. Tema võimalused on ikka kordades suuremad. Oma Zaparozje automuuseumi Gaz 23 tarbeks oli ta otsinud raadiosaatjat kõikjalt ja komistas kohe 2 otsa. Üks endale, teist pakub mulle aga kust kurat ma selle mootori võtan. Kuigi ta lubas kõik kinni maksta. Raadiosaatja siis mulle nagu preemiaks. Samas süda tilgub verd, siis pole minu M1V8 enam ainuke maailmas.
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Meie foorumisValts, autorestauraator vanatehnika.ee tegijate seast.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Ma ise ka ei tea täpselt,sest pole ei kataloogi näinud ega ka üldse väga detailselt kursis. Aga usun,et ripp pedaalid ilmselt on omalooming. GAZ M1 peaks olema all pedaalid ja mehaaniline siduri lülitamine ja trosspidurid. Sama nagu GAZ AA,MM jne.
Postitused: 6,889
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Paar- kolmkümmend aastat tagasi platseerus üks taoline pikka aega Kirovi kolhoosi elektrimajandi hoovis.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.