29-04-2017, 12:19 PM
k-rauast ostsin sipelgasööta , mingi paarisaja grammine purk ,tundus eesmärgipäraselt tomivat . kasutasin kuivalt , kuid võib teha ka vesilahust , ütleb silt purgil .
(29-04-2017, 15:09 PM)Provoker23 Kirjutas: Kas t-25 saab hakkama juko 2m külvikuga ristiku külvamisega või peaks russi ette rakendama? Hetkel vesi põldudel, aga kui ära kuivab, siis hakkan elus esimest korda külvikuga tööd tegema- Igasugu soovitused teretulnud.
(29-04-2017, 15:17 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:Kindlasti tõmbab ära kui lased mullal ära kuivada. Kui aga ühe keskeesti suure ühistu moodi külvad siis on sul tarvis 110hj 1külviku meetri kohta(29-04-2017, 15:09 PM)Provoker23 Kirjutas: Kas t-25 saab hakkama juko 2m külvikuga ristiku külvamisega või peaks russi ette rakendama? Hetkel vesi põldudel, aga kui ära kuivab, siis hakkan elus esimest korda külvikuga tööd tegema- Igasugu soovitused teretulnud.
T-25 vedas mul suurt Russi külvikut.... aga tagarattad olid laiemad. Seega võid julgelt lasta.
(29-04-2017, 19:22 PM)muska71 Kirjutas: eile sain portsu pajuoksi,et kraavikaldale istandus rajada.eile õhtu paninnoksad vette likku,kellegil kogemusi,et kaua võib vees leotada?praeguse tormiga pole tahtmist maase torkama neid minna.
(29-04-2017, 19:22 PM)muska71 Kirjutas: eile sain portsu pajuoksi,et kraavikaldale istandus rajada.eile õhtu paninnoksad vette likku,kellegil kogemusi,et kaua võib vees leotada?praeguse tormiga pole tahtmist maase torkama neid minna.
(29-04-2017, 23:13 PM)Daff Kirjutas: Hõbepaju on tegelikult remmelgas (salix alba), lihtsalt tema rahvapärane nimetus on selline nagu ta on. ...
(29-04-2017, 22:13 PM)Daff Kirjutas:(29-04-2017, 19:22 PM)muska71 Kirjutas: eile sain portsu pajuoksi,et kraavikaldale istandus rajada.eile õhtu paninnoksad vette likku,kellegil kogemusi,et kaua võib vees leotada?praeguse tormiga pole tahtmist maase torkama neid minna.
Mis pajuga tegu on? Ja mis istandust pajudest tehakse? Tundub mingi eriti kaval pajuliik olevat. Üldiselt on paju selline kraam, et mingit tseremoonitsemist ei vaja. Murrad oksa ja nagu maasse pistad nii läheb. Pea asi, et riba koort mullani ulatuks, sellest piisab. Hullem kui umbrohi. Kui aga vees hoiad ja lased juurtel alla tulla siis on kasvamamineku tõenäosus 200%.
(30-04-2017, 07:26 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Kui teed kütteks ära siis tulevad kohe uued ja ring algab. Olen siin talu juures ühte põõsast vast juba iga kümne aasta takka nüsinud aga muudkui tuleb.
(30-04-2017, 09:00 AM)muska71 Kirjutas:(30-04-2017, 07:26 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Kui teed kütteks ära siis tulevad kohe uued ja ring algab. Olen siin talu juures ühte põõsast vast juba iga kümne aasta takka nüsinud aga muudkui tuleb.
kütteks pead noorel kuul tegema siis kasvab eriti metsikult,vanal kuul kasva sittagi.mõni aasta tagasi just testisin,kraav kaldal võtsin noorel kuul ja nüüd kasvab mühinal.tee peal kasvas ka suur põõsas mis ta muud oli kui ikka paju ja vot teepeal ei kasva mitte kui midagi mitme aasta jooksul.
(30-04-2017, 08:17 AM)honkomees Kirjutas:Mul on siin väike trükiviga. Üldistasin asja ja panin ainult perekonna. Täpne oleks kirjutada Hõbepaju ehk Hõberemmelgas. Need puud on kaugelt tunda oma hõbedaste lehtede poolest.(29-04-2017, 23:13 PM)Daff Kirjutas: Hõbepaju on tegelikult remmelgas (salix alba), lihtsalt tema rahvapärane nimetus on selline nagu ta on. ...
Mul kasvab allee puudest, mida meil kutsutakse "raag", ise arvasin raagremmelgaks, võib olla ka hõbepaju. Istutatud ca 1905. Igavesed jurakad, üle meetri diameetris ja kõrgust ka mitukümmend meetrit, kaugelt näeb ilus välja aga hooldada, lehti ja oksaprahti koristada on igavene tüütus. Võib-olla spetsid ütlevad piltide järgi liigi ära?