Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
(01-06-2017, 08:00 AM)muska71 Kirjutas: jah olen kursis selle tralliga,automaadist valisingi vanasti kütuse liigi- eriotstarbeline,siis id kaart jne.kui viimati käisin siis automaat enam ei pakkunudi sellist valikut ja kummaline see,et kilomeeter eemal eesti moodsaim lüpsilaut kus põkse jalaga segada kumnas.
Minul on käinud ühes tanklas kusagil Kohila kandis selliselt, et kõigepealt sisestad automaati ID kaardi, küsis koodi ja siis automaatselt andis ette kirja et erimäristusega kütust kasutades olen teadlik..................jne.
Enne ei olnud samamoodi valikut et kas eri või tavalist tahan...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
Maine:
0
Küsimus selline, et kas murutraktori niidukorpust on mõtekas lasta tsinkida. Rooste närib kui jätta pesemata ja iga aasta värvida kah ei viitsi.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
02-06-2017, 06:59 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-06-2017, 08:20 AM ja muutjaks oli
13piisab.)
Ei ole, poodides hakkavad uue korpuse hinnad 100 eurost, 250 on koos terade pukkide ka rihmaratadtega... see tsink seal kaua ei kesta....
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Kas elektrigeneraatoris ei või sinist kasutada?
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Kuna mul 4x4 foorumis kasutajat njetu, siis küsin siit. Kas keegi oskab öelda, midagi esibumperi(põrkeraua) õmberehitusest? Plaanis enda jeebile ette ehitada terasest bumper koos vintsipesaga, aga kas sellejaoks on vaja bürokraatiat ka ajada? St. mingi ümberehitus teema?
Almost Again
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Aga kui kasutad generaatorit saadud elektrit otseselt põllumajanduslikel eesmärkidel, näiteks toodad lehmalauda jaoks elektrit?