Postitused: 1,492
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
6
Selline mõte, üks suurtes kogustes tekkiv kütus on saepuru. Selle peale hakkasin mõtlema, kuidas gaasigeneraatoris on vajadus puugaasi puhastada. Et kui see gaas juhtida läbi saepuru enda, siis see peaks toimima ise juba üsna efektiivse filtrina. Ehk siis win-win, tõrv läheb uuestitöötlusesse, gaas saab puhtamaks, andes kütusele oma soojuse ära seda kuivtades.
Postitused: 972
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Tavaline puugaasikatel ju põletabki ära nii puidu kui tekkiva puugaasi?
Maine:
6
Jah, aga see toimub ühes kohas.
Gaasi üks omadusi on see, et seda saab torus transportida. Mis omakorda tähendab, et gaasipõleti võib olla näites akumulatsioonipaagi juures ja optimeeritud kujuga.
Postitused: 392
Teemad: 4
Liitus: May 2013
Maine:
6
Mul läksid kõrvad kikki selle teema peale sellises vaatenurgas, kui majas näiteks ei olegi radikaid, vaid on ahi.
Puugaasigeneraator võiks tõesti olla õues ja klotsikonteineri juures kaugemal, voolik aga tuleks ahju, kus leegikontrolliga "igavene tuluke" põleb. Lihtne sulgemisklapp töötab soojuspaisumise abil nagu gaasipliidil, siiber on lahti niikuinii.
Postitused: 5,845
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Nõmme Raadio = tõde?
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 6,915
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(14-12-2017, 19:33 PM)alfredo Kirjutas: vene karu seob oma elektrivõrgu kõikide suureks rõõmuks meie omast ennetähtaegselt lahti(meie omad unistavad 2025 aastast) ja hetkel olemasolevate poolpiduste välisühendustega ei suuda pribaltikumi traadistik enam sagedust hoida
OT jätkuks - mäletamist mööda on meite omad lahtiühendamist katsetanud ja midagi ei juhtunud, toimis küll.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,284
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Valguse saamiseks pole elektrit tarvis.
Masinamajandus sureb sageduse muutumisel esimesena välja ja see on juba katastroofus kuubis.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(15-12-2017, 01:24 AM)Taaviw126 Kirjutas: Ma ei saa kuidagi päikesepaneeli laimamata jätta. Toodab raibe voolu täpselt siis kui seda kõige vähem tarvis on. Mina sellel paneelil suurt rolli meie tulevikus ei näe. Küll aga on minu arvates ideaalne viis lokaalsemalt elektrit toota hüdro elektrijaamad. Kahju et neid ei lubata väga taastada, rääkimata uute ehitamisest. Ega ise ühest ära ei ütleks. Müüks toodangu jaotusvõrku ja naudiks elu
Kes sul keelab päikeseenergiat jaotusvõrku müüa?
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,415
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
Kusjuures kuulsin et selle kokkuostmise toetamine taheti ära muuta. Aga ärge mu juttu tõsiselt võtke. Mul viiteid pole selle kohta. Lihtsalt kuskilt lekkis kõlakas. Aga saan täitsa aru miks tahetakse.
Maine:
6
Paneeli toodangu paned akupanka.
Mul töötab selline lahendus maal juba mitmendat hooaega ja aastaringi.
Postitused: 1,415
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
15-12-2017, 10:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2017, 10:58 AM ja muutjaks oli
Taaviw126.)
Palju akupanga amortisatsioon ja ära tasuvusaeg on? Teine asi on inverterite eluiga. Kolmas asi on alalisvoolu kadu enne inverterisse jõudmist. Kaablid ei tohi liiga pikad olla. Ehk räägid lähemalt? Ise ma pole täpselt viitsind ära kalkuleerida.