Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Kahtlane, kas veoka 7 lirtsusele mootorile, täie aruline inimeseloom, paigaldab 550w eelsoojendit? Kui talvel külmaga pistik taha pista sellisele, lähevad enne maja korgid jäässe kui mootor üles sulab.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,295
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
No hea küll, ma tõesti mõtlesin sõiduka peale.
Tavaline euro kahvel on 16A, mingi 3,5kw äkki siis. Kui sul on suurem vajadus, siis see minu eelmine jõupesa pilt on 32A. Aga see eeldab, et juhtmetel on ka veidi ristlõiget ja kuskilt seda amperaazi ka võtta on.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(09-01-2018, 02:14 AM)viplala Kirjutas: Kahtlane, kas veoka 7 lirtsusele mootorile, täie aruline inimeseloom, paigaldab 550w eelsoojendit? Kui talvel külmaga pistik taha pista sellisele, lähevad enne maja korgid jäässe kui mootor üles sulab.
vw sharanil peal calixi küttekeha võimsusega 550w,mismoodi see korke välja loobib?!
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 432
Teemad: 4
Liitus: Oct 2012
Maine:
12
Algsest teemast ei loe välja, et veokale soovitakse paigaldada.
Sõiduauto soojendus on 550- 600 vatti.
Odav (tasuta), kompaktne ja mingil määral tolmukindel on lauaarvuti toitekaabli pistik.Kannatab sellise võimsuse ära küll.
Tolmukaitseks, kui parasjagu ei kasuta, sobib samasuguse toitekaabli jupike. See panna juhetpidi kinni, ei kao ära ka.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Pildil olev ongi vanatüübi plokisoojenduse pistik. Neid peaks kerge leida olema. Selliseid kasutatakse ka matkasuvilatel.
Kui see paigutada nii, et ots allapoole jääb, siis pole mustuse ega lumega ka probleeme.
Plokisoojenduse punnid on enamuses arvestatud nii, et pidevalt vooluvõrku ühendatuna ei tõuseks temp rohkem, kui 40 kraadi üle välistemperatuuri. Suurtele mootoritele paigutatakse vajadusel kaks punni siis.
Võimsamad, kui 600w on juba termoanduriga.
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Mul tõstukil on samasugune vanakooli pistik, mõned korrad olen unustanud soenduse järgi paariks päevaks ja toimib siiamaani vigadeta. Mingi euro sinine pesa sobis sinna otsa igatahes.
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
Kas keegi on näinud pronksikarva mootorratta kodaranipleid müüa kusagil?
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
Vaja üks ca 3f 1kw elektrimootor hästi aeglaselt tööle rakendada, ülekannetega eriti mängida ei saa. Rihmülekanne ca 1:3-le ja pöördeid oleks seadmele vaja 30-60rpm, st mootorile min. 90rpm...
Kas sagedusmuunduriga on see teostatav, pikas perspektiiis? midagi ära ei kärssa?
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kui kopeerpingi suund, siis seal on ka jõudu vaja pööramiseks.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
Kas keegi siit resideerub Saksamaal ja saab ebayga abiks olla? Müüja ei taha kuidagi välismaale saata asja. Väga suur asi ei ole.