Postitused: 6,889
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(25-01-2018, 16:43 PM)honkomees Kirjutas: mina valgel ajal ilma tagatuledeta hallmetallikdiiselpassatit hallil asfaltteel ei näe kuigi kaugelt.
Selle häire nimetus on osaline värvipimedus. Nägemisteravusega pole mingit pistmist.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Mul ehk loogika lonkab, kuid kui ei näe teiste autode tulesi, siis miks ise peab põletama udutulesi, teised ju näevad niisamagi. Kõik teised peaks ju kasutama siis tagumisi udutulesi, et honkomees neid näeks. Ilmselt jah kehv silmanägemine, kuid teised pole ju süüdi, et neid niisama terroriseerida. Mind ka häirib, eriti vihmaga, kuid kõigile ei ole antud võrdselt, mõned lihtsalt saavad asjadest erinevalt aru ja võimatu midagi muuta. Enamuses lisandub liigne enesekindlus vanusega, enda tähelepanek vaid.
Postitused: 4,442
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
(25-01-2018, 16:43 PM)honkomees Kirjutas: ........., et saaks iga päev tööle ja tagasi sõita oma 120 km ära. Lisaks peab teada saama, kas eessõitja ees on kurv või mitte, seda näitavad kaugemalsõitjate tagatuled.
Oota, pea ikka kinni, siin on midagi väga valesti. Iga päev ühte ja sama teed sõita ja mitte teada kus on kurv ja kus sirge tee. Miski mäluviga äkki? Et paned sõidust tulles autoukse kinni ja kustub mälust nagu arvuti operatiivmälust. Pistik seinast ja mälu tühi. Iga päev nagu uut tundmatut teed avastad. Ei usu, vat mitte ei usu!!!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 364
Liitus: Feb 2011
(25-01-2018, 18:54 PM)Inri Kirjutas: Vahepalana kirjutage mehed mitu km aastas sõidate .
Suure autoga koguneb km umbes 120000 aastas ja sõiduautoga mingi 30000 veel otsa. Liiklen igal ajal ja sõitnud sisuliselt kogu Euroopas, kuid millegipärast ei mäleta eriti, et muudes riikides tulede väärkasutamine massiline oleks. Venemaal käisin emakordselt jõulude ajal ja üle 3k km selja taga, ning ei näinud ühtegi tagumise udutulega sõitjat.
Osad klaasid on küll tuhmunud liivast ja muust sodist, kuid see ei anna õigust seadust rikkuda. Tuled tuleks siiski korda teha, mitte ise tuunida tagurdustulesi vms, mida suvaliselt põlema panna. Olen sõiduautole ette sidunud päris edeva lühtri, selge ilmaga km ees valge, kas peaksin ka hakkama teisi häirima sellega, et mind ikka jumala eest märgataks?
Postitused: 1,490
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Ei saa ka jah pointist kohe üldse aru. Ise ei näe ees sõitvat autot,aga igaks juhuks paneb põlema Enda auto tagumise udutule. Kui sina ei näe siis ei tähenda see seda,et teised ei näe. Ma kusagil 50...60000 mõne erineva liikuriga kokku sõidan aastas. Pole küll täheldanud,et kedagi ei märkaks. Ja kui on segane olukord,siis pole vast lihtsalt mõtet hakata kohe mööda pressima. Ja olen ka täistuledega ees liikuvale autole märku andnud mõtetult helendavast tagumisest udutulest. Ja teen sead ka edaspidi.
Imelik teema tegelt. Seadus on,aga mul on poogen ja ma teen nii nagu tahan ja ISE õigeks pean.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(25-01-2018, 18:54 PM)Inri Kirjutas: Vahepalana kirjutage mehed mitu km aastas sõidate .
Suure autoga tööl aastas 8-9 kuud ja keskmiselt tuleb 12 000 km kuu. See teeb umbes 100 000. Väiksega tööle ja tagasi ning kodus siia sinna teeb ka märkimisväärse summa. Kaheksa kuuga sai väiksega 15 000 täis, õlivahetuse järgi hea arvet pidada, nii-et kilte ikka tuleb. Tegevuspiirkond on euroopa.
Aga seda kuulsat tagumist udutuld näeb väärkasutamas väga harva ja sedagi ainult saksas. Reeglina sõidab tagumise udutulega pensionäär ja uue autoga. See seltskond on üldse ettearvamatu ja sealt võib oodata üks kõik mida aga jäägu need seigad teise teema jaoks.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,796
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Lugege hoolikamalt, sellel leheküljel pole Ksf!honkomees sõnakestki tagumiste udukate põletamisest rääkinud. Ainult valgel ajal parkidest ja esimeste udukate kasutamisest päevasõidutuledena. Täiesti legaalne värk.
Oli eelnevalt juttu, mis teha nendega, kes sinu taga olematu pikivahega sõita üritavad. Kogemusi oli erinevaid - kes laseb mingitest isemonteeritud tagumistest kaugtuledest valgustusmärguandeid, kes põletab diskreetselt udukaid, mõni traditsioonide austaja kasutab sihtotstarbeliselt vanaisa kuulipritsi jne. Aga kõik eelnev nõuab pikemat ettevalmistust ja rakendamiseks lisaks raudseid mune. Tunnistan ausalt, ei viitsi üht ega jätku mul teist. Järgi jääb suhteliselt süütu variant - klaasipesuvedeliku veidi külluslikum tarvitamine. Saab klaasi puhtamaks ja mingisuguse vahe jälle sisse. Kuival ajal on laitmatult toiminud, märjaga hoitakse veidi suuremat vahet niigi.
Postitused: 6,889
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Miks uus teema? See siin on täiesti hea koht momeelest. Proovime ainult käimasoleva alapeatüki ära lõpetada. Honkomees pole vastanud mitmele küsimusele, las räägib tema ka vahepeal, muidu jääb kuidagi ühekülgseks.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
sul ei sõideta taga, kuna keegi ei talu pikalt seda udutuld. minnakse mööda või jäädakse maha.
Postitused: 1,841
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Pole just paljude autodega udutulesid proovinud, aga endal originaltuled küll ei näita midagi, täiesti mõttetud, kasutan ainult päeval lähitulede asemel.