02-02-2018, 22:59 PM
Tagaakna serv on ka suure rullimise käigus auklikust siledaks saanud? ;p
(05-02-2018, 18:04 PM)Väravamehaanik Kirjutas: Mis PAZ-idel see tagaluuk oli? Muidu isegi ei mäletaks, aga kunagi sõitsin ühega, kus rahvas istus servas ja armas sugulane lükati tagant sargaga keskele. Sellest jäi meelde, et luuk oli taga. Aga googeldades on nii mitmelgi bussil luuk taga, aga välja näeb kui tavaline buss.PAZ 672 peaks olema kõigil k.a. eriseeriad Olümpiaks jne tagaluuk tehasest. Nii tundub olevat ka piltidelt näha. Sama ka järgmiste kerede kohta. 652 ei pruukinud kõigil luuki olla, vähemalt katsemudelitel kõigil ei olnud. Aga ma ei usu, et tavakasutusse jõudnud ilma luugita olid. Ilma luugita olid Turistid ja/või täiesti ulmelised erimudelid.
(05-02-2018, 19:43 PM)motamees Kirjutas: Pole küll busside asjatundja, aga minu meelest oli enamusel bussidel luugid küljes. Iga hetk võis sõda puhkeda ja haavatuid tuli ju siis kõvasti vedada. Vaatasin ükskord lolli näoga LAZ bussi esiseinas olevat luuki ja ei mõistnud sellist asja. Siis aga tehti mind, suure kirumise saatel, "nägijaks". Juhid oleks need ülearu augud kinni pannud, aga see oli rangelt keelatud.
(10-02-2018, 13:44 PM)Regardman Kirjutas: Kas antud bussi luugi likvideeris Indrek või juba mõni varasem kolhoosisepp? Mis sai Emmaste teisest PAZist?Tagumine luuk ja tagumine uks olid juba enne kinni pandud, nii et ei hakanud neid enam taastama ja klient ei tahtnud ka.
(17-02-2018, 12:24 PM)Aspelund Kirjutas: Idee järgmiseks projektiks...
...
A.
(21-02-2018, 19:36 PM)muska71 Kirjutas:Need on niinimetatud kaarkummid. Mul metsakärul ka sellised all.(21-02-2018, 19:09 PM)Etsike Kirjutas:tunduvad nagu e vedavad rehvid?(17-02-2018, 12:24 PM)Aspelund Kirjutas: Idee järgmiseks projektiks...
A.
Ma huvipärast küsiks, et mis päritolu rehvid sellel kollil all on?