Postitused: 458
Teemad: 54
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
26-04-2018, 21:34 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-04-2018, 21:36 PM ja muutjaks oli
s2si.)
Ahjaa, enamat oskan ka öelda- porilauad, pakiraam, pedaalid ja sadul koos postiga on NSVL päritolu ja võimalik, et miskit veel.
Maine:
1
Suur tänu. Ega selle vastamisega on jah nagu on. Ma ise ei ole ka väga usin vastaja ja seda sel lihtsal põhjusel, et vanus on juba üle sellest "ma tean kõike"east ja lihtsalt midagi öelda ütlemise pärast ei taha. Kui ikka ei tea ja pole isegi mingit ideed, et mis või kuskohast siis lambist pakkuma ka ei hakka.
Velode teemal pole absoluutselt kodus ja isegi ei oska kuskilt otsida. Nüüd vähemalt mingi suund käes. Samas oleks ju võinud ta sinna ka jätta kus ta oli ja hetkeseisuga oleks ta ilmselt olnud juba metallihundist läbi käinud.
Maine:
1
Päris kindel pole aga rummul vist polnud kirjasid. Nagu ka esiratta rummul aga vaatan homme üle. Vähe tõenäoline, et ma endale selle projekti veel lisaks võtan aga iial ei tea. Siis veel selline küsimus mis pole seotud üldse selle rattaga. Sattus kätte ühe ... valla ... aasta miski kaust kus on kirjas kõik sel hetkel vallas arvel olevad jalgrattad. Kui õigesti mäletan siis oli omaniku nimi, aadress, rattamark ja raami number . Äkki oli registreerimis number ka. Kas sellise infoga ka keegi midagi peale hakkab?
Postitused: 1,842
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(27-04-2018, 17:08 PM)grahv Kirjutas: Päris kindel pole aga rummul vist polnud kirjasid. Nagu ka esiratta rummul aga vaatan homme üle. Vähe tõenäoline, et ma endale selle projekti veel lisaks võtan aga iial ei tea. Siis veel selline küsimus mis pole seotud üldse selle rattaga. Sattus kätte ühe ... valla ... aasta miski kaust kus on kirjas kõik sel hetkel vallas arvel olevad jalgrattad. Kui õigesti mäletan siis oli omaniku nimi, aadress, rattamark ja raami number . Äkki oli registreerimis number ka. Kas sellise infoga ka keegi midagi peale hakkab?
Paku Väätsa Jalgrattamuuseumile / akf! Valdole.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 650
Teemad: 91
Liitus: May 2011
Maine:
15
See oleks kuldaväärt info. Võiks loomulikult muuseumisse anda aga enne ma sooviks maha pildistada selle, sest pole ju teada, kas ja millal Valdo leiab aja nende andmete digitaliseerimiseks.
Maine:
1
Niisiis. Jõudsin koju ja kuna hakkas endal ka pisut kripeldama, et mis andmed seal ikka täpselt on siis kaevasin toimiku välja. Tegu pragu palju kõneainet pakkunud/pakkuva Vao vallaga (kui selle nimelisi mitu polnud ja samas kohas asus) ning aastaks 1942/43. Kokku kirjeid 843. Omaniku nimi ja elukoht, jalgratta mark, raami number, tootmise aasta, kummi mõõt, millal arvele võetud, registreerimise number kui on ja kas omanik on mees või naine.
Postitused: 376
Teemad: 31
Liitus: Aug 2002
Maine:
4
Väga huvitav materjal! Kas kaustas on ainult jalgrattad?
Maine:
1
Tegemist küll teid ja transporti puudutava kaustaga aga autosid ja muud tehnikat seal minuarust polnud.
Postitused: 376
Teemad: 31
Liitus: Aug 2002
Maine:
4
Selge, siis ilmselt ka raadioaparaate mitte?
HoracePen
Registreerimata
http://planinbenfo.000webhostapp.com
<a href="http://taiglutelmi.000webhostapp.com/flipbuilder-flip-pdf-4-4-4-repack-portable-patch/">FlipBuilder Flip PDF 4.4.4 RePack & Portable + Patch</a>