Postitused: 18
Teemad: 5
Liitus: Sep 2013
Maine:
0
Küsimus tehnikaspetsidele, kas kliimakompressorit saab kasutada õlipumba asemel? Huvitav mitu bari annab sõiduauto kompressor välja? Mõtlesin alguses kliimakompressolit võtta siduri, et kasutada seda õlipumba lülituseks ja saaks ühes ka tugilaagri kompressorilt kasutusele võtta.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
võib-olla ma eksin, aga mingi ähmane mälupilt justkui ütleb, et sellest projektist on juba väääääga pikk teema siin foorumis olemas.
Postitused: 25
Teemad: 5
Liitus: Mar 2016
Maine:
0
Tekib kysimus et milleks on seda olipumpa vaja .Kui tegu on maasturiga,siis hydravintsi saab toimetama panna ka roolivoimu pealt, teatud mööndustega.
Ohukompressoriks voiks kliimapump sobida ,kuid siis on kindlasti vaja separaatorit.
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(06-07-2018, 21:00 PM)diesel Kirjutas: võib-olla ma eksin, aga mingi ähmane mälupilt justkui ütleb, et sellest projektist on juba väääääga pikk teema siin foorumis olemas.
Sul on õigus, meie abi vajab kuulus kaasfoorumlane comoon
Tere taaskord. Kindlasti saab kondipumpasid kasutada õli edasikandmiseks. Mul on 2 (kaks) tükki pakkuda, üks mitsult ja teine fordilt. Ostad ära? Kohvipaki vastu EI VAHETA!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui mõni iseehitaja tahab vedelikke siirdada, siis roolivõimu pump on selleks oluliselt sobivam. sada bar survet ja mõni liiter tootlikust.
Postitused: 500
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Kas tõesti on ehitus jõudnud nii kaugele, et vaja mersul niidukit tõsta. Sooviks väga pilte näha.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(07-07-2018, 11:43 AM)stihl Kirjutas: Teine, aga juba märksa kallim variant oleks kasutada elektrilist bensupumpa. Kogu jama töötab samamoodi nagu bensugagi - õli jahutab ju samamoodi nagu bents. Hüdroõlid on vedelad ka. Samas, laagreid määriks isegi märksa paremini, kui kütus.
.
Nali naljaks aga K-jetronicu pumbaga peaks ca 10 bar saama küll, kas sellega midagi teha ka on ei oska öelda.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Maine:
95
(07-07-2018, 12:11 PM)Tegelane5 Kirjutas: Nali naljaks aga K-jetronicu pumbaga peaks ca 10 bar saama küll
Ma arvasin ka kunagi nii
Paraku pumpab bena jaoks ettenähtud pump õli väga lühiajaliselt. Tehases sissepandud võlusuitsu hakkab eralduma minutitega.
Maine:
95
(07-07-2018, 17:01 PM)stihl Kirjutas: (07-07-2018, 16:00 PM)Marko Kirjutas: (07-07-2018, 12:11 PM)Tegelane5 Kirjutas: Nali naljaks aga K-jetronicu pumbaga peaks ca 10 bar saama küll
Ma arvasin ka kunagi nii
Ma loodan, et Sa olid siis 15a vana.....
Nagu teemaalgataja täna.
vanem ikka
tahtsin lihtsalt olemasoleva julgaga automaadiõli ühest tünnist teise ajada
ei saand
viskasin julga minema ja sihker
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Kas järgmine küsimus tuleb stiilis: kui tädile rattad alla panna kas saame omnibussi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(08-07-2018, 21:16 PM)Walter Kirjutas: Kas järgmine küsimus tuleb stiilis: kui tädile rattad alla panna kas saame omnibussi?
Üldiselt jah, ära arvasid, kamraad Walter! Umbes nii ongi. Järgmine küsimus siin:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=60647
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.