Au ja kiitus selle eest, et huvitava materjali siia lingivabalt postitasid!
Ma annaksin konkreetsele huivantammele lihtsalt tavaarve numbri kui laekub, siis laekub. Nagunii ei laeku, seega polegi vaja anda.
(21-12-2018, 23:17 PM)veix__ Kirjutas: Kes kampa lüüa tahab?
Korralik Praznik tõesti, huvitavad ained kindlasti mängus, arvatavasti sama retseptiga on neid siingi foorumis manustatud kui nüüd kosmoseteemasid ja muid ulmeteooriad lugeda...
Ei ole see veekannude joogalaager ja muusikat sealt ka ära võtta ei kannata, sest tegemist Atlantise Projekti alguseotsa kontserdiga.
Milles nali seisnes?
Muideks, poes vaatasin, et Iigor on oma käe peal välja andnud järgmise aasta astroloogilise abimehe vihiku, poseerivad seal Murkaga kahekesi ilusti kaanepildi peal, nagu õiged mehed kunagi. Tegelikult nõuab see päris korralikku julgust, pärast sellist tshakrallit puhta poisina rahva ette naasta.
(23-12-2018, 17:35 PM)alfredo Kirjutas: Muideks, poes vaatasin, et Iigor on oma käe peal välja andnud järgmise aasta astroloogilise abimehe vihiku, poseerivad seal Murkaga kahekesi ilusti kaanepildi peal, nagu õiged mehed kunagi. Tegelikult nõuab see päris korralikku julgust, pärast sellist tshakrallit puhta poisina rahva ette naasta.
Naiste arstid peaks siis kõik ahistamise süüdistuse saama. Ühtegi pole Igor vägisi enda vastuvõtule tarinud. Kõik nad läksid vabast tahtest ja kui ravi meetod ei sobinud, siis lõid kisa lahti. Kas mina peaks nüüd naisõdede peale ka kituma? Iga kord kui kirurg teatud protseduuri teeb hoiab keegi neist minu ihuliiget. Appi, ahistavad!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
(23-12-2018, 17:35 PM)alfredo Kirjutas: Muideks, poes vaatasin, et Iigor on oma käe peal välja andnud järgmise aasta astroloogilise abimehe vihiku, poseerivad seal Murkaga kahekesi ilusti kaanepildi peal, nagu õiged mehed kunagi. Tegelikult nõuab see päris korralikku julgust, pärast sellist tshakrallit puhta poisina rahva ette naasta.
Naiste arstid peaks siis kõik ahistamise süüdistuse saama. Ühtegi pole Igor vägisi enda vastuvõtule tarinud. Kõik nad läksid vabast tahtest ja kui ravi meetod ei sobinud, siis lõid kisa lahti. Kas mina peaks nüüd naisõdede peale ka kituma? Iga kord kui kirurg teatud protseduuri teeb hoiab keegi neist minu ihuliiget. Appi, ahistavad!
Kui järgmine kord hambaarsti juurest tulles pepu kipitab, siis oled ise süüdi, et sinna läksid.
Istusin mina ükspäev ühe firma kontoris,sõber mul seal suur pealik.
Näitab tema siis ühte jubedate varesejalgadega kirjutatud seletuskirja.
Mingi vend jõuludega vähe varem alustanud.
Tekst umbes selline:
Seletuskiri.
Sellel ja sellel kuupäeval
tarvitasin enda poolt kaasa toodud alkoholi
kuni töövõime täieliku kadumiseni.
Kahetsen väga.
(23-12-2018, 19:38 PM)tõnn Kirjutas: Kui järgmine kord hambaarsti juurest tulles pepu kipitab, siis oled ise süüdi, et sinna läksid.
No hambaarsti juures käimine pole mingi esoteerika ju. Seal avatakse tsakrate asemel mädakoldeid ja kui mõni stomatoloog teekski pakkumise : "Hambakroon meilt siis saab kivi poole hinnaga!" Kes sellist praksist tõsiselt võtaks?
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.