03-01-2019, 19:31 PM
Metaboo ongi väga kerge üle kuumenema.
Korra ostsin nende kõige võimsamad riistad. Pikalt ei pidanud neid. Ebasümpaatsed
Korra ostsin nende kõige võimsamad riistad. Pikalt ei pidanud neid. Ebasümpaatsed

(03-01-2019, 20:44 PM)diesel Kirjutas: ... tuntuma kaubamärgi puhul ehk on mõningane tõenäosus mingiks garantiiks ja ilmselt võib mingi aja jooksul ka mõne varuosa kuskilt saada.Varuosade saadavus on noname asjade puhul kõige suurem probleem, mul uue eesti algusest mitu tööriista mingi olematu vea pärast seisab, pole varuosi ...
(03-01-2019, 11:49 AM)pannkook Kirjutas: Ma ei suudaks omale nurka sellist asja osta, mille poole vaataminegi südame pahaks ajabkusjuures ma jõudsin iseseisvalt sama mõtteni - kuna ilmselt tuleb asjadega nende võiduka lõpuni elada, olgu nad sellised, millega tahan elada
(03-01-2019, 23:06 PM)Marko Kirjutas: Ma hakkan tasapisi aru saama, miks ainult Exceli tabelit kasutanud erakond pidi tüüri loovutamapardon - tabeli kasutajatel on eesmärk asjadele süsteemselt läheneda ja kui selleni ei küündi, siis ei ole see asi, mida kilgata.
Paras sodipodi, aru ei saa eriti midagi.
(04-01-2019, 12:50 PM)maisalup Kirjutas: ...
40mm augusaega 4mm paksusesse torusse auke saagida 2 pikka päeva jutti. 482 kuumenes nii tohutult et sellega ei saanudki puurida, läks augusaag uuesti 456 külge ja tuld. Akud olid mitme laadiaga seinas, drell puhata ei saanud nagu aku lõppes nii uus sappa ja tuld. Nüüd toodi asemele 483 mudel ja no vanaga võrreldes paistab üks sitanikerdis olema
...
(04-01-2019, 15:16 PM)maisalup Kirjutas: See aitabki sedasi, et uus suurema tugevusega trell suri ennen kui vana trell mis oli veel kasutamiseks mõeldud. Kiidetakse makitat aga aina enam inimesi kes ka päriselt kasutavad asja igapäevaselt kaugenevad makitast, sest aina enam on kvaliteet powerplussiga võrreldav...
(04-01-2019, 15:16 PM)maisalup Kirjutas: See aitabki sedasi, et uus suurema tugevusega trell suri ennen kui vana trell mis oli veel kasutamiseks mõeldud. Kiidetakse makitat aga aina enam inimesi kes ka päriselt kasutavad asja igapäevaselt kaugenevad makitast, sest aina enam on kvaliteet powerplussiga võrreldav...
(04-01-2019, 18:13 PM)klemm Kirjutas:Rakvere TM kiitis küll, ütles, et mutrikeerajad keeravad vastavad Nm välja mis lubatud erinevalt Milwaukeest, olevat nende endi poolt proovitud töökojas. Eriliselt tõi esile 36V aku mis vajadusel ka 18v asju jooksutab.(04-01-2019, 15:16 PM)maisalup Kirjutas: See aitabki sedasi, et uus suurema tugevusega trell suri ennen kui vana trell mis oli veel kasutamiseks mõeldud. Kiidetakse makitat aga aina enam inimesi kes ka päriselt kasutavad asja igapäevaselt kaugenevad makitast, sest aina enam on kvaliteet powerplussiga võrreldav...
Kunagi olen minagi seda sama juttu kirjutanud. Vana makita kestis vist 10 aastat, uued on jamad. Muidugi võib asi olla odavates hiina koopiates mida siingi müüakse. Äkki satuvad kauplustesse ka. Igatahes töötan igapäevaselt ryobiga, ei viitsi poole tööpealt garantii vahet käia. Praeguseks ryobi akud kestnud ligi 2 aastat ja nagu uued. Kasutan kolme 5 A akut ( kõik saavad korra päevas laadijas olla) ja kaks 1,5 A-st seisab igaksjuhuks.
Kõige rohkem sööb akut rellakas ja teisel kohal ketas saag. Multi tr., tiiger ja tikk saag tundub et vähem.
Millegipärast keegi ei kiida hitachit. Käes meeldib mulle seda hoida kõige rohkem. Kui rikkaks saan proovin ära.